CHP'DE İLGİNÇ İSTİFA!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2018 - 18:41, Güncelleme: 13.11.2018 - 19:03 3735+ kez okundu.
 

CHP'DE İLGİNÇ İSTİFA!

Denizli'nin Beyağaç İlçesi esli CHP İlçe Başkanı Muharrem Özke, eşi ile birlikte partisinden istifa ederek Ak Parti'ye üye oldu. Özke, istifa gerekçesi olarak 24 Haziran seçimlerinde ki milletvekili sıralamasına bağladı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4 yıl önce 8 yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini yürüten Muharrem Özke, eşi ile birlikte partisinden istifa ederek Ak Parti saflarına katıldı. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile birlikte objektiflere pos veren Özke, üyelik başvurusunun ardından CHP'li bazı isimleri leştirdi. "GÖREVİMİ BIRAKTIM OY KAYBETTİLER" Gazetecilere açıklamlarda bulunan Özke, 8 yıl boyunca görev yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi'nin doğru siyaset yapmadığını ifade ederek, "Milletvekili Kazım Arslan, Melike Basmacı, Gülizar Biçer Karaca beni partiden nefret ettirdiler. Bundan sonra AK Parti için çalışacağım. AK Parti için canımı vereceğim. Benim 2 gözüm var; biri İstanbul da, birisi yanımda. 4 Yıl önce ilçe Başkanlığını bıraktım bir sürü oy kaybettiler. Türkiye Tayip Erdoğan gibi bir lider görmedi. Amerika’ya rest çeken bir lider varsa o da Tayip Erdoğan’dır. Ak Parti için canımı vereceğim. " ifadelerini kullandı.   
Denizli'nin Beyağaç İlçesi esli CHP İlçe Başkanı Muharrem Özke, eşi ile birlikte partisinden istifa ederek Ak Parti'ye üye oldu. Özke, istifa gerekçesi olarak 24 Haziran seçimlerinde ki milletvekili sıralamasına bağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4 yıl önce 8 yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini yürüten Muharrem Özke, eşi ile birlikte partisinden istifa ederek Ak Parti saflarına katıldı. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile birlikte objektiflere pos veren Özke, üyelik başvurusunun ardından CHP'li bazı isimleri leştirdi.

"GÖREVİMİ BIRAKTIM OY KAYBETTİLER"

Gazetecilere açıklamlarda bulunan Özke, 8 yıl boyunca görev yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi'nin doğru siyaset yapmadığını ifade ederek, "Milletvekili Kazım Arslan, Melike Basmacı, Gülizar Biçer Karaca beni partiden nefret ettirdiler. Bundan sonra AK Parti için çalışacağım. AK Parti için canımı vereceğim. Benim 2 gözüm var; biri İstanbul da, birisi yanımda. 4 Yıl önce ilçe Başkanlığını bıraktım bir sürü oy kaybettiler. Türkiye Tayip Erdoğan gibi bir lider görmedi. Amerika’ya rest çeken bir lider varsa o da Tayip Erdoğan’dır. Ak Parti için canımı vereceğim. " ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.