Cengiz Arslan Muhtarlar Günü'nü kutladı

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 15:27, Güncelleme: 19.10.2015 - 15:27 3741+ kez okundu.
 

Cengiz Arslan Muhtarlar Günü'nü kutladı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN yerel yönetim hizmetlerinin muhtarlar sayesinde daha verimli ve anlamlı bir hale geldiğini söyledi.
Başkan Mesajında: "Muhtarlık teşkilatı Türkiye'de bu coğrafyada ilk defa 1829 yılında 19 Ekim günü kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. Çameli İlçe sınırlarımızda 31 Mahalle Bulunmakta olup 31 Mahalle Muhtarlarımız ile koordineli olarak çalışılmaktadır. Bu Kapsamda  Belediyemizin iş hanında Muhtarlarımızın ortak ihtiyaç ve taleplerinin bir araya gelerek konuşulması,  bu konuların ilgili yerlere iletilmesi, bilgi paylaşımının sağlanması, kamu idareleriyle iletişimde bu büronun işlev görmesi amacıyla İlçeye geldiklerinde ortak hareket etmeleri için faaliyetlerini tek çatı altında yürütebilmeleri için Belediye hizmet binasında kendilerine bir büro tahsis ettik. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın da ifade ettiği gibi Muhtarlarımız bizim için çok önemli, İster 30 haneli bir mahallenin muhtarı olsun, ister 2000 nüfuslu bir mahallenin muhtarı olsun, her biri bizim için çok değerli. Bundan sonraki süreçte de muhtarlarımızın içi gayet rahat olsun Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Milletvekillerimizin desteğiyle Çameli İlçemizin 31 Mahalle  muhtarları ile  birlikte hizmet edeceğiz inşallah. Birlikten güç doğar düşüncesiyle hareket eden dayanışma içerisinde olan muhtarlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. En yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımız, gerçekten fedakarca çok önemli hizmetler yerine getirmekteler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde muhtarlık makamının öneminin daha da arttığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizler de demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız sayesinde bir mahallemizin neye ihtiyacı olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Yine onlarla yaptığımız istişareler sayesinde hizmetlerimiz daha verimli ve anlamlı hale geliyor. İşte bu nedenle her zaman muhtarlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN yerel yönetim hizmetlerinin muhtarlar sayesinde daha verimli ve anlamlı bir hale geldiğini söyledi.

Başkan Mesajında: "Muhtarlık teşkilatı Türkiye'de bu coğrafyada ilk defa 1829 yılında 19 Ekim günü kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. Çameli İlçe sınırlarımızda 31 Mahalle Bulunmakta olup 31 Mahalle Muhtarlarımız ile koordineli olarak çalışılmaktadır. Bu Kapsamda  Belediyemizin iş hanında Muhtarlarımızın ortak ihtiyaç ve taleplerinin bir araya gelerek konuşulması,  bu konuların ilgili yerlere iletilmesi, bilgi paylaşımının sağlanması, kamu idareleriyle iletişimde bu büronun işlev görmesi amacıyla İlçeye geldiklerinde ortak hareket etmeleri için faaliyetlerini tek çatı altında yürütebilmeleri için Belediye hizmet binasında kendilerine bir büro tahsis ettik. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın da ifade ettiği gibi Muhtarlarımız bizim için çok önemli, İster 30 haneli bir mahallenin muhtarı olsun, ister 2000 nüfuslu bir mahallenin muhtarı olsun, her biri bizim için çok değerli. Bundan sonraki süreçte de muhtarlarımızın içi gayet rahat olsun Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Milletvekillerimizin desteğiyle Çameli İlçemizin 31 Mahalle  muhtarları ile  birlikte hizmet edeceğiz inşallah. Birlikten güç doğar düşüncesiyle hareket eden dayanışma içerisinde olan muhtarlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.

En yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımız, gerçekten fedakarca çok önemli hizmetler yerine getirmekteler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde muhtarlık makamının öneminin daha da arttığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizler de demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız sayesinde bir mahallemizin neye ihtiyacı olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Yine onlarla yaptığımız istişareler sayesinde hizmetlerimiz daha verimli ve anlamlı hale geliyor. İşte bu nedenle her zaman muhtarlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.