CANSIZ BEDENİ BANYODA BULUNDU!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2018 - 18:04, Güncelleme: 07.12.2018 - 18:04 3231+ kez okundu.
 

CANSIZ BEDENİ BANYODA BULUNDU!

Denizli'de bir kişi intihar ederek yaşamına son verdi.
Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesinde bir kişinin kendisinden haber alınamadığı ihbarı üzerine Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler kapıyı çaldıklarında tepki gelmemesi sonucu, kapı itfaiye ekipleri tarafından kırılarak içeriye girildi. İçeri giren ekipler şahsın cansız bedeni ile karşılaştı. Henüz kimliği belli olmayan şahsın cansız bedeni banyoda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'de bir kişi intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesinde bir kişinin kendisinden haber alınamadığı ihbarı üzerine Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler kapıyı çaldıklarında tepki gelmemesi sonucu, kapı itfaiye ekipleri tarafından kırılarak içeriye girildi. İçeri giren ekipler şahsın cansız bedeni ile karşılaştı. Henüz kimliği belli olmayan şahsın cansız bedeni banyoda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.