CANI SIKILAN SİLAHINA SARILIYOR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2017 - 09:59, Güncelleme: 01.05.2017 - 10:32 3355+ kez okundu.
 

CANI SIKILAN SİLAHINA SARILIYOR

Denizli'de son günlerde artan asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. Tavas'ta yaşanan vahşi cinayet halen konuşulurken, son günlerde silahlı çatışma haberleri asayiş bültenlerine düşmeye devam etti.
Geçtiğimiz hafta Kaleiçi'nde sarrafların olduğu sokakta yaşanan ve izleri sabah ortaya çıkan silahlı çatışmanın ardından dün benzer bir olay daha yaşandı. Pamukkale Üniversitesinin önünde nedeni henüz bilinmeyen bir kavgada yine silahlar konuştu. Meydana gelen çatışmalarda şans eseri ölen yada yaralanan olmaması tek teselli oldu. İddiaya göre, karşı karşıya gelen iki grup arasında bir işyeri içinde başlayan tartışma sokağa taştı. Buradan ayrılan iki gurup araçlarına binerek uzaklaşırken araçlardan karşılıklı olarak silahlar ateşlendi. Her iki araçta birbirlerine ateş etmeye başlayınca ortalık karıştı. Silah sesleri ve ihbaer üzerine hızla olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme başlattı. Çevreye yayılan boş kovanlar polis tarafından inceleme için toplandı. Çevrede bulunan güvenlik kameraları inceleme altında. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.  
Denizli'de son günlerde artan asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. Tavas'ta yaşanan vahşi cinayet halen konuşulurken, son günlerde silahlı çatışma haberleri asayiş bültenlerine düşmeye devam etti.

Geçtiğimiz hafta Kaleiçi'nde sarrafların olduğu sokakta yaşanan ve izleri sabah ortaya çıkan silahlı çatışmanın ardından dün benzer bir olay daha yaşandı. Pamukkale Üniversitesinin önünde nedeni henüz bilinmeyen bir kavgada yine silahlar konuştu. Meydana gelen çatışmalarda şans eseri ölen yada yaralanan olmaması tek teselli oldu.

İddiaya göre, karşı karşıya gelen iki grup arasında bir işyeri içinde başlayan tartışma sokağa taştı. Buradan ayrılan iki gurup araçlarına binerek uzaklaşırken araçlardan karşılıklı olarak silahlar ateşlendi. Her iki araçta birbirlerine ateş etmeye başlayınca ortalık karıştı. Silah sesleri ve ihbaer üzerine hızla olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme başlattı. Çevreye yayılan boş kovanlar polis tarafından inceleme için toplandı. Çevrede bulunan güvenlik kameraları inceleme altında.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.