Çameli'nin kaderi bu projelerle değişecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2015 - 16:42, Güncelleme: 17.09.2015 - 16:42 3375+ kez okundu.
 

Çameli'nin kaderi bu projelerle değişecek

Çameli'nin kaderini değiştirecek GEKA Hibe destekli 2 önemli proje imzalandı...
Güney Ege Kalkınma Ajansı Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde Çameli Ekoturizmin altyapı geliştirme ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme projesi imzalandı. Denizli Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinde imzalanan Çameli Ekoturizmin altyapı geliştirme projesi ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme projesi Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN tarafından imzalandı. Çameli İlçesinde Alternatif Turizmin geliştirilmesi için Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi bu proje ile Turizme Öncülük edecektir Bölgemizde eko turizm faaliyetlerini başlatarak bölgemize ilk kez konaklama yatırımı yapmak isteyen turizm yatırımcılarına model olacak ve tur şirketlerinin ilçemize turist getirecek, tur satışlarını başlatacak ilçemiz için çok önemli turizm başlangıç yatırımdır. Proje ile İlçemizin çeşitli mahallelerinde eko turizm taş evleri, alışveriş alanları ile Denizli İlimizde ve İlçemizdeki Yayla ve Eko Turizmini kazandırmak. Bu çok kapsamlı proje ile ilçemiz turizme kazandırılacaktır ve Türkiye’de örnek bir projedir. Diğer önemli proje ise Çameli Kaymakamlığının hazırladığı Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı  Geliştirme projesi Proje Ortakları Çameli Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi, Çameli Orman İşletme Müdürlüğü, Çameli Spor Kulübüdür bu Proje ile Bölgemize gelmek isteyen turistler için bölgemizde kalmasını sağlayacak unutamayacağı turizm aktivite paketini sunarak bölgemizi turizme kazandırmak. Konaklama ve dinlenme tesisi yatırımı yapmak isteyen turizm yatırımcıların yatırım yapmalarını sağlamak ve başlangıç maliyetlerini düşürmektir. Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN: "Çameli ilçemizin Turizminin canlanması açısında önemli bir projeye imza attık. Bu anlamda ilçemizin tarihi ve dokusu bakımında Denizli’de alternatif turizm açısında çok önemli bir yere sahiptir.Güneyege Kalkınma Ajansı ile birlikte imzaladığımız Çameli Eko Turizmi Altyapı geliştirme projesi ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme projesi ile Turizmin canlanacaktır ve gelecek yıl dönemlerinde Dağ Bisiklet Festivalimiz ve Doğa yürüyüşçülerin ve diğer spor dalların çekim noktası olacak ve Dünyanın Dört Bir yanında misafirlerimizle ile birlikte İlçemizin Turizmi canlanacaktır Çameli İlçemize Hayırlı olmasını diliyorum" dedi
Çameli'nin kaderini değiştirecek GEKA Hibe destekli 2 önemli proje imzalandı...

Güney Ege Kalkınma Ajansı Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde Çameli Ekoturizmin altyapı geliştirme ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme projesi imzalandı.

Denizli Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinde imzalanan Çameli Ekoturizmin altyapı geliştirme projesi ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme projesi Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN tarafından imzalandı.

Çameli İlçesinde Alternatif Turizmin geliştirilmesi için Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi bu proje ile Turizme Öncülük edecektir Bölgemizde eko turizm faaliyetlerini başlatarak bölgemize ilk kez konaklama yatırımı yapmak isteyen turizm yatırımcılarına model olacak ve tur şirketlerinin ilçemize turist getirecek, tur satışlarını başlatacak ilçemiz için çok önemli turizm başlangıç yatırımdır. Proje ile İlçemizin çeşitli mahallelerinde eko turizm taş evleri, alışveriş alanları ile Denizli İlimizde ve İlçemizdeki Yayla ve Eko Turizmini kazandırmak. Bu çok kapsamlı proje ile ilçemiz turizme kazandırılacaktır ve Türkiye’de örnek bir projedir.

Diğer önemli proje ise Çameli Kaymakamlığının hazırladığı Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı 
Geliştirme projesi Proje Ortakları Çameli Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi, Çameli Orman İşletme Müdürlüğü, Çameli Spor Kulübüdür bu Proje ile Bölgemize gelmek isteyen turistler için bölgemizde kalmasını sağlayacak unutamayacağı turizm aktivite paketini sunarak bölgemizi turizme kazandırmak. Konaklama ve dinlenme tesisi yatırımı yapmak isteyen turizm yatırımcıların yatırım yapmalarını sağlamak ve başlangıç maliyetlerini düşürmektir.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN: "Çameli ilçemizin Turizminin canlanması açısında önemli bir projeye imza attık. Bu anlamda ilçemizin tarihi ve dokusu bakımında Denizli’de alternatif turizm açısında çok önemli bir yere sahiptir.Güneyege Kalkınma Ajansı ile birlikte imzaladığımız Çameli Eko Turizmi Altyapı geliştirme projesi ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme projesi ile Turizmin canlanacaktır ve gelecek yıl dönemlerinde Dağ Bisiklet Festivalimiz ve Doğa yürüyüşçülerin ve diğer spor dalların çekim noktası olacak ve Dünyanın Dört Bir yanında misafirlerimizle ile birlikte İlçemizin Turizmi canlanacaktır Çameli İlçemize Hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.