ÇALINTI TRAKTÖR ARAYAN JANDARMA NELER BULDU NELER

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 11:51, Güncelleme: 16.04.2019 - 12:10 4697+ kez okundu.
 

ÇALINTI TRAKTÖR ARAYAN JANDARMA NELER BULDU NELER

Denizli'nin Çivril ilçesinde çalınan traktörü arayan jandarma 6 kişiyi gözaltına aldı.
Denizli'nin Çivril ilçesinde Jandarma komutanlığa bağlı ekipler düzenledikleri operasyonda ilçede bulunan özel bir çiftlikten traktör çaldığından şüphelendiği 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların sorgularından sonra evlerinde yapılan aramada kullanıma hazır uyuşturucu ile çalıntı olduğu tespit edilen traktör ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Çivril jandarma komutanlığına bağlı ekipler aldıkları istihbaratta ilçede bulunan bir çiftlikten traktör çalındığı bilgisine ulaştı. Hırsızlık olayı ile ilgili 6 kişiyi gözaltına alan jandarma yapılan ilk sorgudan sonra zanlıların evinde yaptığı aramada çalıntı olduğu belirlenen traktörü ele geçirdi. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda kullanıma ve satışa hazır uyuşturucu maddede ele geçirildi. İfadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan H.Y, M.K, M.Z. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli'nin Çivril ilçesinde çalınan traktörü arayan jandarma 6 kişiyi gözaltına aldı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde Jandarma komutanlığa bağlı ekipler düzenledikleri operasyonda ilçede bulunan özel bir çiftlikten traktör çaldığından şüphelendiği 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların sorgularından sonra evlerinde yapılan aramada kullanıma hazır uyuşturucu ile çalıntı olduğu tespit edilen traktör ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Çivril jandarma komutanlığına bağlı ekipler aldıkları istihbaratta ilçede bulunan bir çiftlikten traktör çalındığı bilgisine ulaştı. Hırsızlık olayı ile ilgili 6 kişiyi gözaltına alan jandarma yapılan ilk sorgudan sonra zanlıların evinde yaptığı aramada çalıntı olduğu belirlenen traktörü ele geçirdi. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda kullanıma ve satışa hazır uyuşturucu maddede ele geçirildi.

İfadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan H.Y, M.K, M.Z. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.