BÜYÜK ÖDÜLÜ DENİZLİ'YE KAZANDIRDI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 18:50, Güncelleme: 08.01.2019 - 19:11 4245+ kez okundu.
 

BÜYÜK ÖDÜLÜ DENİZLİ'YE KAZANDIRDI

ÖRAV ve IBM in Türkiye genelindeki tüm öğretmenlere yaptığı, “Tasarla Paylaş Kazandır” yarışmasında Esentepe Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet Faruk Özyılmaz, “Bitler Her Yerde” projesi ile birinci oldu.
Öğretmenlerin yaratıcılıklarını ve birikimlerini ortaya koyduğu “Tasarla, Paylaş, Kazandır” kapsamında öğretmenler, https://www.teacherstryscience.org/tr sayfasındaki içeriklerden faydalanarak, müfredata ve sınıflarının seviyesine uygun yeni bir e-içerik oluşturdu. Resmi okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin katılımına açık olan yarışmaya ülke genelinde toplam 82 öğretmen başvurdu. Yarışmada öğretmenlerin e-içerik geliştirme becerilerinin artırılması, öğrencilerin odakta olduğu çalışmalarla 21. yüzyıl becerilerinden biri olan işbirliği ve grup çalışması bilincinin de desteklenmesi esas aındı. Aynı zamanda girişimci öğretmenlere yeni fırsatlar yaratılması, teknolojiyi verimli kullanan ve yeni içerikler üretmeye istekli öğretmenler için platform oluşturulması hedefleniyordu. Okul öğretmenlerinden Ahmet Faruk Özyılmaz'ın elde ettiği başarısı hakkında bir açıklama yapan Okul Müdürü Yakup Aksoy, “Öğretmenimiz tasarladı, paylaştı ve Esentepe Ortaokuluna 6 bin TL ödül kazandırdı. Öğretmenimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Ödülünü İstanbul IBM Türkiye Genel Merkezinde ÖRAV Başkanı Füsun ÇÜRÜKSU’dan ve IBM Türkiye Proje Müdürü Dr. Ceyhun Göncenoğlu’ndan alan Ahmet Faruk Öözyılmaz, “Kazandığımız ödülü öğrencilerimiz için robotik setleri almakta kullanacağız. Öğrencilerimizin ufkunun daha da açılması için elimizden geleni yapıyoruz. Her şey Türkiye ve geleceğimiz olan çocuklarımız için” dedi.
ÖRAV ve IBM in Türkiye genelindeki tüm öğretmenlere yaptığı, “Tasarla Paylaş Kazandır” yarışmasında Esentepe Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet Faruk Özyılmaz, “Bitler Her Yerde” projesi ile birinci oldu.

Öğretmenlerin yaratıcılıklarını ve birikimlerini ortaya koyduğu “Tasarla, Paylaş, Kazandır” kapsamında öğretmenler, https://www.teacherstryscience.org/tr sayfasındaki içeriklerden faydalanarak, müfredata ve sınıflarının seviyesine uygun yeni bir e-içerik oluşturdu. Resmi okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin katılımına açık olan yarışmaya ülke genelinde toplam 82 öğretmen başvurdu.

Yarışmada öğretmenlerin e-içerik geliştirme becerilerinin artırılması, öğrencilerin odakta olduğu çalışmalarla 21. yüzyıl becerilerinden biri olan işbirliği ve grup çalışması bilincinin de desteklenmesi esas aındı. Aynı zamanda girişimci öğretmenlere yeni fırsatlar yaratılması, teknolojiyi verimli kullanan ve yeni içerikler üretmeye istekli öğretmenler için platform oluşturulması hedefleniyordu.

Okul öğretmenlerinden Ahmet Faruk Özyılmaz'ın elde ettiği başarısı hakkında bir açıklama yapan Okul Müdürü Yakup Aksoy, “Öğretmenimiz tasarladı, paylaştı ve Esentepe Ortaokuluna 6 bin TL ödül kazandırdı. Öğretmenimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Ödülünü İstanbul IBM Türkiye Genel Merkezinde ÖRAV Başkanı Füsun ÇÜRÜKSU’dan ve IBM Türkiye Proje Müdürü Dr. Ceyhun Göncenoğlu’ndan alan Ahmet Faruk Öözyılmaz, “Kazandığımız ödülü öğrencilerimiz için robotik setleri almakta kullanacağız. Öğrencilerimizin ufkunun daha da açılması için elimizden geleni yapıyoruz. Her şey Türkiye ve geleceğimiz olan çocuklarımız için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.