BU KEZDE AŞK CİNAYETİ!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2017 - 23:40, Güncelleme: 16.04.2017 - 23:40 4316+ kez okundu.
 

BU KEZDE AŞK CİNAYETİ!

Bozkurt İlçesi, Alikurt Mahallesi’nde kız arkadaş tartışması yüzünden bir kişi öldü.
İki gün önce yaşanan aşk tartışması bu gün ölümle sonuçlandı. Olay ise şöyle gelişti; 29 yaşındaki Akif Durgun ile 40 yaşındaki H.Ç arasında kız arkadaş yüzünden bir tartışma çıktı. Söz atışmasıyla başlayan tartışma büyüdü ve Akif Durgun'un bıçaklanmasıyla son buldu. Yaşanan yaralama olayının polise intikal etmesiyle zanlı H.Ç, Akif Durgun’u bıçakladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise bıçaklama sonucu ağır yaralanan Akif Durgun’a ilk müdahaleyi yapıp hastanede tedavi altına aldı. Durgun, iki gün süren yaşam mücadelesini ise bu gün kaybetti. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. 
Bozkurt İlçesi, Alikurt Mahallesi’nde kız arkadaş tartışması yüzünden bir kişi öldü.

İki gün önce yaşanan aşk tartışması bu gün ölümle sonuçlandı. Olay ise şöyle gelişti; 29 yaşındaki Akif Durgun ile 40 yaşındaki H.Ç arasında kız arkadaş yüzünden bir tartışma çıktı. Söz atışmasıyla başlayan tartışma büyüdü ve Akif Durgun'un bıçaklanmasıyla son buldu. Yaşanan yaralama olayının polise intikal etmesiyle zanlı H.Ç, Akif Durgun’u bıçakladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise bıçaklama sonucu ağır yaralanan Akif Durgun’a ilk müdahaleyi yapıp hastanede tedavi altına aldı. Durgun, iki gün süren yaşam mücadelesini ise bu gün kaybetti.

Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.