BOZKURT'TA TÜM TEDBİRLER ALINDI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2016 - 16:42, Güncelleme: 02.06.2016 - 16:42 3618+ kez okundu.
 

BOZKURT'TA TÜM TEDBİRLER ALINDI!

Bozkurt'ta 'KENE ve SİNEK' lere karşı ilaçlama işlemleri tamamlandı.
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, özellikle kırsal bölgelerde vatandaşların can güvenliğini tehdit eden konuların başında gelen kene ve haşerelere karşı tedbirler alınmaya başlandı. Denizli'nin Bozkurt ilçesinde de bu konuda gerekli çalışmalar titizlikle yürütülüyor. İnsan sağlığının ön planda tutulduğu çalışmalar kapsamında ilçenin dört bir yanı ilaçlandı.  ÇALIŞMALARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK Bozkurt'ta kene ve haşerelere karşı başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Konu hakkında bilgi veren Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, "Belediyemiz tarafından sivrisinek, karasinek, larva gibi halk sağlığını tehdit eden, zararlı haşereler ile mücadele etmek için belli aralıklarla ilçemiz sokaklarında ve çöp konteynerlerında ilaçlama gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda ahırlar ve gübreliklerde ilaçlanarak haşere çoğalmasına engel olunuyor. Kullanılan ilaçlar insana ve doğaya saygılı diğer canlılara zarar vermeyen Dünya Sağlık Örgütünün tavsiye ettiği ruhsatlı ilaçlardır.Kene ilaçlamamız Bozkurt merkez mahallelerimizde, Armutalan Mahallemizde, Avdan Mahallemizde, Cumalı Mahallemizde, Çambaşı Mahallemizde, Hayrettin Mahallemizde, İnceler Mahallemizde, İncelertekkesi Mahallemizde, Mecidiye Mahallemizde, Sazköy Mahallemizde, Tutluca Mahallemizde ve Yenibağlar Mahallemizde tamamlanmıştır. Sırada Alikurt Mahallemiz, Başçeşme Mahallemiz ve Baklan Kuyucak Mahallemiz vardır."
Bozkurt'ta 'KENE ve SİNEK' lere karşı ilaçlama işlemleri tamamlandı.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, özellikle kırsal bölgelerde vatandaşların can güvenliğini tehdit eden konuların başında gelen kene ve haşerelere karşı tedbirler alınmaya başlandı. Denizli'nin Bozkurt ilçesinde de bu konuda gerekli çalışmalar titizlikle yürütülüyor. İnsan sağlığının ön planda tutulduğu çalışmalar kapsamında ilçenin dört bir yanı ilaçlandı. 

ÇALIŞMALARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

Bozkurt'ta kene ve haşerelere karşı başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Konu hakkında bilgi veren Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, "Belediyemiz tarafından sivrisinek, karasinek, larva gibi halk sağlığını tehdit eden, zararlı haşereler ile mücadele etmek için belli aralıklarla ilçemiz sokaklarında ve çöp konteynerlerında ilaçlama gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda ahırlar ve gübreliklerde ilaçlanarak haşere çoğalmasına engel olunuyor. Kullanılan ilaçlar insana ve doğaya saygılı diğer canlılara zarar vermeyen Dünya Sağlık Örgütünün tavsiye ettiği ruhsatlı ilaçlardır.Kene ilaçlamamız Bozkurt merkez mahallelerimizde, Armutalan Mahallemizde, Avdan Mahallemizde, Cumalı Mahallemizde, Çambaşı Mahallemizde, Hayrettin Mahallemizde, İnceler Mahallemizde, İncelertekkesi Mahallemizde, Mecidiye Mahallemizde, Sazköy Mahallemizde, Tutluca Mahallemizde ve Yenibağlar Mahallemizde tamamlanmıştır. Sırada Alikurt Mahallemiz, Başçeşme Mahallemiz ve Baklan Kuyucak Mahallemiz vardır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.