BOZKURT’TA KORKUTAN KAZA!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2016 - 14:50, Güncelleme: 14.05.2016 - 14:50 4270+ kez okundu.
 

BOZKURT’TA KORKUTAN KAZA!

Alikurt-Bozkurt yolu arasında meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.
İddiaya göre, seyir halinde ki 34 plakalı bir otomobil henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil ardı ardına takla atarak yol kenarında ki tarlanın içine düştü ve tam ortasında yan yatarak durdu. Kazayı gören diğer sürücüler, kazanın şoku üstlerinden atar atmaz hemen yardıma koştular. Araç içinde ki sürücünün hafif yaralı olduğunu görünce herkes rahat bir nefes aldı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Bu arada sürücü cep telefonunun bulunmasını diğer vatandaşlardan istedi. Fakat tüm aramalara rağmen kaza yapan sürücünün cep telefonu bulunamadı. Meydana gelen üzücü kaza sonrası araç kullanılamaz hale geldi.
Alikurt-Bozkurt yolu arasında meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.

İddiaya göre, seyir halinde ki 34 plakalı bir otomobil henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil ardı ardına takla atarak yol kenarında ki tarlanın içine düştü ve tam ortasında yan yatarak durdu. Kazayı gören diğer sürücüler, kazanın şoku üstlerinden atar atmaz hemen yardıma koştular. Araç içinde ki sürücünün hafif yaralı olduğunu görünce herkes rahat bir nefes aldı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Bu arada sürücü cep telefonunun bulunmasını diğer vatandaşlardan istedi. Fakat tüm aramalara rağmen kaza yapan sürücünün cep telefonu bulunamadı.

Meydana gelen üzücü kaza sonrası araç kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.