BOZKURT’TA FECİ KAZA!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2017 - 12:42, Güncelleme: 30.07.2017 - 12:42 3123+ kez okundu.
 

BOZKURT’TA FECİ KAZA!

Bozkurt İlçesi girişinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen üzücü kaza sonrası 3’ü ağır 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.
İddiaya göre, Denizli’den Ankara istikametine giden 06 AD 3285 plakalı otomobil Bozkurt girişine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç savruldu ve karşı yöne takla atarak o esnada Bozkurt’tan Denizli istikametine gelen 20 BK 919 plakalı hafif ticari aracın üzerine düştü. Bu andan itibaren adeta can pazarı yaşanmaya başlandı ve ortalık savaş alanına döndü. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler ve vatandaşlar yaptı. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Bu arada vatandaşlar araç içerisindeki kişileri çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Olay yerine 3 itfaiye ve 5 sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı vatandaşlara hemen olay yerinde müdahale başladı. İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan 4 vatandaşı kurtarma çalışmasına başladı. Kaza sonrası yaralanan 1 çocuk ise ambulans ile hemen hastaneye götürüldü.  1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ... Meydana gelen üzücü kaza sonrası araç içerisinde sıkışan ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi de ağır yaralı olarak araçtan çıkarıldı. 2 genç hafif yaralı olarak araçtan vatandaşlar tarafından çıkarıldı. 1 çocuk ise hastaneye götürüldü.  Üzücü kazada 1987 Safranbolu doğumlu Numan Özcan hayatını kaybetti. 
Bozkurt İlçesi girişinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen üzücü kaza sonrası 3’ü ağır 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Denizli’den Ankara istikametine giden 06 AD 3285 plakalı otomobil Bozkurt girişine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç savruldu ve karşı yöne takla atarak o esnada Bozkurt’tan Denizli istikametine gelen 20 BK 919 plakalı hafif ticari aracın üzerine düştü. Bu andan itibaren adeta can pazarı yaşanmaya başlandı ve ortalık savaş alanına döndü. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler ve vatandaşlar yaptı. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Bu arada vatandaşlar araç içerisindeki kişileri çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Olay yerine 3 itfaiye ve 5 sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı vatandaşlara hemen olay yerinde müdahale başladı. İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan 4 vatandaşı kurtarma çalışmasına başladı. Kaza sonrası yaralanan 1 çocuk ise ambulans ile hemen hastaneye götürüldü. 

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ...

Meydana gelen üzücü kaza sonrası araç içerisinde sıkışan ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi de ağır yaralı olarak araçtan çıkarıldı. 2 genç hafif yaralı olarak araçtan vatandaşlar tarafından çıkarıldı. 1 çocuk ise hastaneye götürüldü. 

Üzücü kazada 1987 Safranbolu doğumlu Numan Özcan hayatını kaybetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.