BOZKURT'TA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2016 - 11:55, Güncelleme: 14.06.2016 - 11:55 3640+ kez okundu.
 

BOZKURT'TA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Bozkurt'ta yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.
Denizli'nin CHP'li iki ilçe belediyesinden biri olan Bozkurt'ta yatırımlar ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Her zaman ilçenin ve ilçe insanlarının huzurlu bir ortamda yaşamaları için farklı projeler üreten Başkan Birsen Çelik, tüm zorluklara rağmen ilçede ortaya koyduğu çalışmalarla büyük beğeni kazanıyor. Kendi imkanları ile üreten ve ürettiklerinden elde ettiği gelirlerle ilçenin değişimine en büyük katkıyı koyan Başkan Çelik, halkla birlikte ortak akıl ile çalıştıklarını ifade ederken, ilçe halkı da başkan Çelik'ten oldukça memnun görünüyor.  Son olarak ilçe halkının talebi ile bir spor ve fitness alanına kavuşan Bozkurtlularla bir araya gelen Başkan Çelik, "Hamidiye Mahallemizde ki hali sahamızın yanına mahalle sakinlerimizin isteği üzerine Spor ve Fitness aletleri yerleştirdik. Sağlıklı hayat için sporla yaşamaliyiz." sözleri ile tesisin tüm Bozkurtlulara hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Bozkurt'ta yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Denizli'nin CHP'li iki ilçe belediyesinden biri olan Bozkurt'ta yatırımlar ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Her zaman ilçenin ve ilçe insanlarının huzurlu bir ortamda yaşamaları için farklı projeler üreten Başkan Birsen Çelik, tüm zorluklara rağmen ilçede ortaya koyduğu çalışmalarla büyük beğeni kazanıyor. Kendi imkanları ile üreten ve ürettiklerinden elde ettiği gelirlerle ilçenin değişimine en büyük katkıyı koyan Başkan Çelik, halkla birlikte ortak akıl ile çalıştıklarını ifade ederken, ilçe halkı da başkan Çelik'ten oldukça memnun görünüyor. 

Son olarak ilçe halkının talebi ile bir spor ve fitness alanına kavuşan Bozkurtlularla bir araya gelen Başkan Çelik, "Hamidiye Mahallemizde ki hali sahamızın yanına mahalle sakinlerimizin isteği üzerine Spor ve Fitness aletleri yerleştirdik. Sağlıklı hayat için sporla yaşamaliyiz." sözleri ile tesisin tüm Bozkurtlulara hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.