Boşanmak İsteyen Eşe Bıçaklı Koca Dehşeti Kamerada

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 02:07, Güncelleme: 11.02.2015 - 09:26 3481+ kez okundu.
 

Boşanmak İsteyen Eşe Bıçaklı Koca Dehşeti Kamerada

Boşanmak İsteyen Eşe Bıçaklı Koca Dehşeti Kamerada
Koca TUTUKLANDI Denizli'de kendisinden boşanmak isteyen karısı 30 yaşındaki Ayşe Özdağ'ı sokak ortasında defalarca bıçaklayan Davut Özdağ emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Denizli’de aile mahkemesinin evine yaklaşmama cezası verdiği bir adam, sokak ortasında eşini bıçakladı. Pelitlibağ Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda 43 yaşındaki Davut Özdağisimli bir tekstil işçisinin, boşanmak isteyen 30 yaşındaki eşi Ayşe Özdağ'ı bir çok kez bıçakladı. Ayşe Özdağ'ın, yaklaşık iki ay önce eşinden şiddet görmesi üzerine terkederek, annesinin Pelitlibağ Mahallesi'ndeki evine yerleşti. Bu sırada şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle de boşanma davası açtı. Aile mahkemesi de Davut Özdağ'a, Ayşe Özdağ'ın ve yaşadığı eve yaklaşmama cezası verdi. Bu karara rağmen eşinin yaşadığı eve giden, elinden tutup sürükleyerek sokağa götüren zanlı, direnmesi üzerine bıçaklayarak yaraladı. Ayşe Özdağ hastaneye kaldırılırken zanlı Davut Özdağ gözaltına alındı. Denizli'de kendisinden boşanmak isteyen karısı 30 yaşındaki Ayşe Özdağ'ı sokak ortasında defalarca bıçaklayan Davut Özdağ emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Ameliyattan çıkan Ayşe Özdağ'ın ise Yoğun Bakım Servisi'ne alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. YARALI KADINI KURTARAN TUĞAN: İNSANLAR İZLİYOR, BUNA ÇOK ÜZÜLDÜM Olay sırasında eline geçirdiği kovayla yaptığı müdahale ile Davut Özdağ'ın olay yerinden uzaklaşmasını sağlayarak Ayşe Özdağ'ın daha fazla yaralanmasını engelleyen evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Mevlüt Tuğan, o anları DHA'ya anlattı. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında depo sorumlusu Mevlüt Tuğan, amacının kahramanlık olmadığını söyledi. Ayşe Özdağ'ın çığlığını duyup olay yerine koştuğunu beliren Tuğan, "Sabah işime gitmek için beklerken birden çığlıkları duydum. Hemen koştum. Adamı kadının üzerinde gördüm. Boğazından bıçaklıyordu. Herkes korkuyordu. Kimse müdahale edemedi. Kadın yardım istiyordu. Ben de insanlar neden yardım etmiyor diye bakıyordum. Kadın yerde yatıyordu. Dayanamadım elime aldığım kovayla mücadele etmeye çalıştım. Amacım kanlar içindeki kadını kurtarmaya çalışmaktı. Toplum olarak bu olayların önüne geçmeliyiz. İnsanlar izliyor, buna çok üzüldüm. Bu hale nasıl geldik. İzlemek istemedim. İzlenecek bir görüntü değildi. Bir an önce kurtarılması gerekiyordu. Kanaması devam ediyordu. Kadınların bu konuda mağdur olduklarını biliyorum. Adamın psikolojik bunalım geçirdiğinin farkındaydım. Sonuçta bir insanın canı ortada. Kahramanlık olarak düşünmüyorum. Amacım kadını kurtarmaktı. Bıçağı savurdu ama önemli olan kadının hayatıydı. İlk yaptığım kadının elinden tutup arkama çekmek oldu" dedi .
Boşanmak İsteyen Eşe Bıçaklı Koca Dehşeti Kamerada

Koca TUTUKLANDI Denizli'de kendisinden boşanmak isteyen karısı 30 yaşındaki Ayşe Özdağ'ı sokak ortasında defalarca bıçaklayan Davut Özdağ emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Denizli’de aile mahkemesinin evine yaklaşmama cezası verdiği bir adam, sokak ortasında eşini bıçakladı.

Pelitlibağ Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda 43 yaşındaki Davut Özdağisimli bir tekstil işçisinin, boşanmak isteyen 30 yaşındaki eşi Ayşe Özdağ'ı bir çok kez bıçakladı. Ayşe Özdağ'ın, yaklaşık iki ay önce eşinden şiddet görmesi üzerine terkederek, annesinin Pelitlibağ Mahallesi'ndeki evine yerleşti. Bu sırada şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle de boşanma davası açtı. Aile mahkemesi de Davut Özdağ'a, Ayşe Özdağ'ın ve yaşadığı eve yaklaşmama cezası verdi. Bu karara rağmen eşinin yaşadığı eve giden, elinden tutup sürükleyerek sokağa götüren zanlı, direnmesi üzerine bıçaklayarak yaraladı. Ayşe Özdağ hastaneye kaldırılırken zanlı Davut Özdağ gözaltına alındı.

Denizli'de kendisinden boşanmak isteyen karısı 30 yaşındaki Ayşe Özdağ'ı sokak ortasında defalarca bıçaklayan Davut Özdağ emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Ameliyattan çıkan Ayşe Özdağ'ın ise Yoğun Bakım Servisi'ne alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

YARALI KADINI KURTARAN TUĞAN: İNSANLAR İZLİYOR, BUNA ÇOK ÜZÜLDÜM

Olay sırasında eline geçirdiği kovayla yaptığı müdahale ile Davut Özdağ'ın olay yerinden uzaklaşmasını sağlayarak Ayşe Özdağ'ın daha fazla yaralanmasını engelleyen evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Mevlüt Tuğan, o anları DHA'ya anlattı. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında depo sorumlusu Mevlüt Tuğan, amacının kahramanlık olmadığını söyledi. Ayşe Özdağ'ın çığlığını duyup olay yerine koştuğunu beliren Tuğan, "Sabah işime gitmek için beklerken birden çığlıkları duydum. Hemen koştum. Adamı kadının üzerinde gördüm. Boğazından bıçaklıyordu. Herkes korkuyordu. Kimse müdahale edemedi. Kadın yardım istiyordu. Ben de insanlar neden yardım etmiyor diye bakıyordum. Kadın yerde yatıyordu. Dayanamadım elime aldığım kovayla mücadele etmeye çalıştım. Amacım kanlar içindeki kadını kurtarmaya çalışmaktı. Toplum olarak bu olayların önüne geçmeliyiz. İnsanlar izliyor, buna çok üzüldüm. Bu hale nasıl geldik. İzlemek istemedim. İzlenecek bir görüntü değildi. Bir an önce kurtarılması gerekiyordu. Kanaması devam ediyordu. Kadınların bu konuda mağdur olduklarını biliyorum. Adamın psikolojik bunalım geçirdiğinin farkındaydım. Sonuçta bir insanın canı ortada. Kahramanlık olarak düşünmüyorum. Amacım kadını kurtarmaktı. Bıçağı savurdu ama önemli olan kadının hayatıydı. İlk yaptığım kadının elinden tutup arkama çekmek oldu" dedi
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.