Bisiklet Yarışmasına Akut Koruması

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2016 - 06:41, Güncelleme: 07.06.2016 - 06:41 3091+ kez okundu.
 

Bisiklet Yarışmasına Akut Koruması

Denizli Valiliği, Çameli Belediyesi, Çameli Kaymakamlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, GEKA’nın destekleri ile hayata geçirilen, “Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizm Altyapı Geliştirme” projesi kapsamında; 5 Haziran 2016 tarihinde Çameli Dağ Bisikleti Maratonu düzenlendi....
Denizli Valiliği, Çameli Belediyesi, Çameli Kaymakamlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, GEKA’nın destekleri ile hayata geçirilen, “Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizm Altyapı Geliştirme” projesi kapsamında; 5 Haziran 2016 tarihinde Çameli Dağ Bisikleti Maratonu düzenlendi. Ev sahipliğini Çameli Belediyesinin yaptığı Çameli Dağ Bisikleti maratonun da birçok farklı şehirden katılım sağlanırken, AKUT Denizli ekibi parkurda oluşabilecek olumsuz durumlar için hazır bekledi.   08:30 da başlayan Maraton için 07:00 da parkurda hazır olarak bekleyen AKUT Denizli ekibi, 87 kilometrelik parkur boyunca 1 motorize ekip, 1 araç ekibi, 7 sabit merkez Arama Kurtarma Personeli ile Maratonda yerini aldı. Toprak, Orman Yolları, Asfalttan oluşan 87 km’lik parkurda, Elit Kadınlar Parkuru 51 km. , Elit Erkekler Parkuru ise 87 km. olarak belirtildi. Maraton Boyunca 3 vakaya müdahale eden AKUT Denizli Ekibi, bisikletten düşüp yaralanan sürücülerin tedavilerini yaparak, sürücülere maraton finaline kadar eşlik etmeye devam ettiler.   15:00’da başlangıç noktası ve final çizigisi olarak belirtilen Çameli Şehir merkezine gelen katılımcılar; Çameli İlçe Başkanı, Çameli Kaymakamı, Çameli Emniyet Müdürü, Eski Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanının dereceye giren yarışmacılara ödüllerini ve madalyalarını ve kupalarını vermesi ile Çameli Dağ Bisikleti Maratonu sona erdi.
Denizli Valiliği, Çameli Belediyesi, Çameli Kaymakamlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, GEKA’nın destekleri ile hayata geçirilen, “Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizm Altyapı Geliştirme” projesi kapsamında; 5 Haziran 2016 tarihinde Çameli Dağ Bisikleti Maratonu düzenlendi....

Denizli Valiliği, Çameli Belediyesi, Çameli Kaymakamlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, GEKA’nın destekleri ile hayata geçirilen, “Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizm Altyapı Geliştirme” projesi kapsamında; 5 Haziran 2016 tarihinde Çameli Dağ Bisikleti Maratonu düzenlendi.
Ev sahipliğini Çameli Belediyesinin yaptığı Çameli Dağ Bisikleti maratonun da birçok farklı şehirden katılım sağlanırken, AKUT Denizli ekibi parkurda oluşabilecek olumsuz durumlar için hazır bekledi.

 

08:30 da başlayan Maraton için 07:00 da parkurda hazır olarak bekleyen AKUT Denizli ekibi, 87 kilometrelik parkur boyunca 1 motorize ekip, 1 araç ekibi, 7 sabit merkez Arama Kurtarma Personeli ile Maratonda yerini aldı.
Toprak, Orman Yolları, Asfalttan oluşan 87 km’lik parkurda, Elit Kadınlar Parkuru 51 km. , Elit Erkekler Parkuru ise 87 km. olarak belirtildi. Maraton Boyunca 3 vakaya müdahale eden AKUT Denizli Ekibi, bisikletten düşüp yaralanan sürücülerin tedavilerini yaparak, sürücülere maraton finaline kadar eşlik etmeye devam ettiler.

 

15:00’da başlangıç noktası ve final çizigisi olarak belirtilen Çameli Şehir merkezine gelen katılımcılar; Çameli İlçe Başkanı, Çameli Kaymakamı, Çameli Emniyet Müdürü, Eski Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanının dereceye giren yarışmacılara ödüllerini ve madalyalarını ve kupalarını vermesi ile Çameli Dağ Bisikleti Maratonu sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.