BİRLİKTE HAREKET EDECEKLER

DENİZLİ SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2017 - 15:03, Güncelleme: 25.05.2017 - 15:03 3368+ kez okundu.
 

BİRLİKTE HAREKET EDECEKLER

Genel Sekreterlik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk katıldı.
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İle Denizli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ve AMATEM hastalarına Denizli GHSİM’den eğitimci/ antrenör desteği alınarak, başta Hemsball olmak üzere spor eğitim ve kursları, spor müsabakaları, turnuvalar ve tanıtım faaliyetleri düzenlenecek. Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, imzalanan protokol ile iki kurum arasında hastalara yönelik güzel bir işbirliği yapıldığını dile getirerek şöyle konuştu: “Genel Sekreterliğimiz ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz arasında işbirliği sağlanarak TRSM ve AMATEM hastalarına beden sağlığı, spor sevgisi , milli, manevi, ahlaki, insani, kültür ve medeniyet değerlerinin kazandırılmasına yönelik olarak başta Milli Sporumuz Hemsball olmak üzere diğer spor eğitim faaliyetleri ve özgün faaliyetler gerçekleştirilecektir. Bu protokol ile milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, beden sağlığı, ruh ve duygu bakımlarından mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda faal , topluma karşı duyarlı ve sorumlu güçlü bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Protokol çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzden eğitimci/ antrenör desteği alınarak, spor eğitim ve kursları, spor müsabakaları, turnuvalar ve tanıtım faaliyetleri yapılması planlanmaktadır. Bu aktiviteler ile hastalarımızın tedavi süreçlerinin daha da etkin olmasını hedefliyoruz” dedi.
Genel Sekreterlik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk katıldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İle Denizli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ve AMATEM hastalarına Denizli GHSİM’den eğitimci/ antrenör desteği alınarak, başta Hemsball olmak üzere spor eğitim ve kursları, spor müsabakaları, turnuvalar ve tanıtım faaliyetleri düzenlenecek.

Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, imzalanan protokol ile iki kurum arasında hastalara yönelik güzel bir işbirliği yapıldığını dile getirerek şöyle konuştu: “Genel Sekreterliğimiz ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz arasında işbirliği sağlanarak TRSM ve AMATEM hastalarına beden sağlığı, spor sevgisi , milli, manevi, ahlaki, insani, kültür ve medeniyet değerlerinin kazandırılmasına yönelik olarak başta Milli Sporumuz Hemsball olmak üzere diğer spor eğitim faaliyetleri ve özgün faaliyetler gerçekleştirilecektir. Bu protokol ile milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, beden sağlığı, ruh ve duygu bakımlarından mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda faal , topluma karşı duyarlı ve sorumlu güçlü bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Protokol çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzden eğitimci/ antrenör desteği alınarak, spor eğitim ve kursları, spor müsabakaları, turnuvalar ve tanıtım faaliyetleri yapılması planlanmaktadır. Bu aktiviteler ile hastalarımızın tedavi süreçlerinin daha da etkin olmasını hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.