Bi Acayip Hırsızlar Yakalandı!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2016 - 17:43, Güncelleme: 20.06.2016 - 17:43 4042+ kez okundu.
 

Bi Acayip Hırsızlar Yakalandı!

Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların teravih saatlerinde camilere gitmesini fırsat bilerek camları açık bırakılan evlerden hırsızlık yapan...
Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların  teravih saatlerinde camilere gitmesini fırsat bilerek camları açık bırakılan evlerden hırsızlık yapan Ö.K.,M.G., M.A., O.Ü. ve B.Ç isimli 5(beş) şahıs, son olaylarında suçüstü yakalandı. Yine bu şahısların geçtiğimüz günlerde  Bağbası, Baskarcı, Hallaçlar, Karaman ve Güzelköy mahalleleri ile Honaz ilçesinden toplam13 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiği tespit edildi. Yakalanan şahısların kaldıkları ikametlerde ve kullanmış oldukları araçlarda yapılan aramalarda, çaldıkları birçok malzeme bulunarak sahiplerine teslim edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların teravih saatlerinde camilere gitmesini fırsat bilerek camları açık bırakılan evlerden hırsızlık yapan...

Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların  teravih saatlerinde camilere gitmesini fırsat bilerek camları açık bırakılan evlerden hırsızlık yapan Ö.K.,M.G., M.A., O.Ü. ve B.Ç isimli 5(beş) şahıs, son olaylarında suçüstü yakalandı.

Yine bu şahısların geçtiğimüz günlerde  Bağbası, Baskarcı, Hallaçlar, Karaman ve Güzelköy mahalleleri ile Honaz ilçesinden toplam13 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiği tespit edildi.

Yakalanan şahısların kaldıkları ikametlerde ve kullanmış oldukları araçlarda yapılan aramalarda, çaldıkları birçok malzeme bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.