BEKİLLİ'Yİ SARSAN OLAY!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2016 - 12:44, Güncelleme: 11.08.2016 - 13:13 4052+ kez okundu.
 

BEKİLLİ'Yİ SARSAN OLAY!

Bekilli İlçesi, Yahyalar Mahallesi’nde yaşanan taciz iddiası önce mahalleyi sonra tüm Bekilli’yi ayağa kaldırdı. Tacizcinin annesini de dövdüğü ve darp edilen kadının kaçarak İzmir'de bir yakınına sığındığı öğrenildi.
İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan 1978 doğumlu B.A isimli kişi oturduğu evin önünden geçen 11 yaşındaki bir kıza tacizde bulundu. Kızı bir anda kucaklayıp evine sokan B.A kıza tacizde bulundu. Tacizci adamın bir anlık dalgınlığıyla elinden kurtulan kız çocuğu hemen kendisini evden dışarı attı ve yardım istedi. Bağıra bağıra yardım isteyen kızın yardımına ilk olarak çevredeki mahalle sakinleri yetişti. ANNESİ VE MAHALLE SAKİNLERİ POLİSİ ARADI Olayı öğrenen mahalle sakinleri hemen emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri adamın kaldığı eve baskın düzenledi. Baskın da tacizci adam ev de gözaltına alındı. Ev de ayrıca 140 kök hint keneviri de bulunduğu iddialar arasında yerini aldı. Mahalle sakinlerinin devamlı sorun çıkardığı için korktuklarını söyledikleri ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu iddia ettikleri B.A emniyet güçleri tarafından ifadesi alındıktan sonra adliye’ye sevk edildi. Mahkeme tarafından küçük kızın dinlendiği ve B.A’nın tutuklandığı öğrenildi. ANNESİ DAYAK YÜZÜNDEN EVİNİ TERK ETTİ Bir başka iddia ise tacizcinin annesini de darp ettiği ve zaman zaman şiddetli bir şekilde kavga ettikleri oldu. 37 yaşındaki adamın birlikte yaşadığı annesini sürekli dövdüğü ve annesinin bu yüzden evden ayrılarak İzmir'de bir yakının yanına taşındığı öğrenildi. 
Bekilli İlçesi, Yahyalar Mahallesi’nde yaşanan taciz iddiası önce mahalleyi sonra tüm Bekilli’yi ayağa kaldırdı. Tacizcinin annesini de dövdüğü ve darp edilen kadının kaçarak İzmir'de bir yakınına sığındığı öğrenildi.

İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan 1978 doğumlu B.A isimli kişi oturduğu evin önünden geçen 11 yaşındaki bir kıza tacizde bulundu. Kızı bir anda kucaklayıp evine sokan B.A kıza tacizde bulundu. Tacizci adamın bir anlık dalgınlığıyla elinden kurtulan kız çocuğu hemen kendisini evden dışarı attı ve yardım istedi. Bağıra bağıra yardım isteyen kızın yardımına ilk olarak çevredeki mahalle sakinleri yetişti.

ANNESİ VE MAHALLE SAKİNLERİ POLİSİ ARADI

Olayı öğrenen mahalle sakinleri hemen emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri adamın kaldığı eve baskın düzenledi. Baskın da tacizci adam ev de gözaltına alındı. Ev de ayrıca 140 kök hint keneviri de bulunduğu iddialar arasında yerini aldı. Mahalle sakinlerinin devamlı sorun çıkardığı için korktuklarını söyledikleri ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu iddia ettikleri B.A emniyet güçleri tarafından ifadesi alındıktan sonra adliye’ye sevk edildi. Mahkeme tarafından küçük kızın dinlendiği ve B.A’nın tutuklandığı öğrenildi.

ANNESİ DAYAK YÜZÜNDEN EVİNİ TERK ETTİ

Bir başka iddia ise tacizcinin annesini de darp ettiği ve zaman zaman şiddetli bir şekilde kavga ettikleri oldu. 37 yaşındaki adamın birlikte yaşadığı annesini sürekli dövdüğü ve annesinin bu yüzden evden ayrılarak İzmir'de bir yakının yanına taşındığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.