Bekilli Myo Da Kariyer Günleri Başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2014 - 13:08, Güncelleme: 21.05.2014 - 14:56 3429+ kez okundu.
 

Bekilli Myo Da Kariyer Günleri Başladı

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği Kariyer Günlerine Avukat Hüseyin Kara ve ARYA Dönüşüm Merkezi’nden Yelda Kazanoğlu konuk oldu.
Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen Kariyer Günleri kapsamında ‘‘Beden Dili’’ ve ‘‘Zaman Yönetimi’’ seminerleri düzenlendi. Çal Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin de katıldığı Beden Dili seminerine konuşmacı olarak katılan Avukat Hüseyin Kara, iletişimin hayatımızdaki yerinden bahsederken özellikle kişileri anlamada, onlarla iletişim kurmada beden dilinin önemine değindi. Öğrencilere iş görüşmeleri için ipuçları da veren Kara, kendi meslek hayatından örnekler vererek öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.  ARYA Dönüşüm Merkezi kurucusu olan ve aynı zamanda yaşam koçluğu yapan Yelda Kazanoğlu ise öğrencilere ‘‘Zaman Yönetimi’’ hakkında bilgi verdi. Kazanoğlu, zamanın göreceli bir kavram olduğunu bazen su gibi aktığını bazense geçmek bilmediğini söylerken özellikle zamanın çok çabuk geçtiği dönemlerde zamanın iyi yönetilmesi gerektiğini belirtti. Oldukça yoğun ilgi gören seminerlerin sonunda öğrenciler her yıl düzenlenen kariyer günlerinin kendileri için verimli olduğunu ve farklı alanlarda kariyer yapmış kişileri tanımaktan memnun olduklarını ifade ettiler. 
Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği Kariyer Günlerine Avukat Hüseyin Kara ve ARYA Dönüşüm Merkezi’nden Yelda Kazanoğlu konuk oldu.
Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen Kariyer Günleri kapsamında ‘‘Beden Dili’’ ve ‘‘Zaman Yönetimi’’ seminerleri düzenlendi. Çal Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin de katıldığı Beden Dili seminerine konuşmacı olarak katılan Avukat Hüseyin Kara, iletişimin hayatımızdaki yerinden bahsederken özellikle kişileri anlamada, onlarla iletişim kurmada beden dilinin önemine değindi. Öğrencilere iş görüşmeleri için ipuçları da veren Kara, kendi meslek hayatından örnekler vererek öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. 
ARYA Dönüşüm Merkezi kurucusu olan ve aynı zamanda yaşam koçluğu yapan Yelda Kazanoğlu ise öğrencilere ‘‘Zaman Yönetimi’’ hakkında bilgi verdi. Kazanoğlu, zamanın göreceli bir kavram olduğunu bazen su gibi aktığını bazense geçmek bilmediğini söylerken özellikle zamanın çok çabuk geçtiği dönemlerde zamanın iyi yönetilmesi gerektiğini belirtti. Oldukça yoğun ilgi gören seminerlerin sonunda öğrenciler her yıl düzenlenen kariyer günlerinin kendileri için verimli olduğunu ve farklı alanlarda kariyer yapmış kişileri tanımaktan memnun olduklarını ifade ettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.