BAYRAM ZEHİR OLDU!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2016 - 18:46, Güncelleme: 06.07.2016 - 12:50 3004+ kez okundu.
 

BAYRAM ZEHİR OLDU!

Kaklık'ta hemzemin geçitte meydana gelen kazada otomobil içinde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti!
Eskişehir - Denizli seferini yapan tren Kaklık Mahallesinde 20 DH 371 plakalı araç ile hem zemin geçitte çarpıştı. Yaklaşık 1 km trenle birlikte sürüklenen araba Kaklık içinde durdu. Kazaya ilk olarak çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı. Trenin altında ezilen otomobil içinde sıkışan 4 kişi, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Otomobilde bulunan 4 kişilik bir aile olay yerinde can verdi. Ölenlerin 2’sinin çocuk olduğu öğrenildi.  
Kaklık'ta hemzemin geçitte meydana gelen kazada otomobil içinde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti!

Eskişehir - Denizli seferini yapan tren Kaklık Mahallesinde 20 DH 371 plakalı araç ile hem zemin geçitte çarpıştı. Yaklaşık 1 km trenle birlikte sürüklenen araba Kaklık içinde durdu.

Kazaya ilk olarak çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı. Trenin altında ezilen otomobil içinde sıkışan 4 kişi, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Otomobilde bulunan 4 kişilik bir aile olay yerinde can verdi. Ölenlerin 2’sinin çocuk olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.