Basmacı: O çelengin yeri de bakanlıktır

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2016 - 10:15, Güncelleme: 07.04.2016 - 10:15 3293+ kez okundu.
 

Basmacı: O çelengin yeri de bakanlıktır

Dün yaşanan gerginliğin yankıları bu günde devam ediyor. "Kılıçdaroğlu sakın Denizli'ye gelme"diyen Belediye Başkanı Osman Zolan'a, CHP'li Basmacı'dan cevap gecikmedi.
Denizli'de dün yaşanan gerginliğin ardından bir değerlendirme yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, yaşanan gerilimin ardından şu açıklamayı yaptı, "Dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler, 17-25 Aralık rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Reza Zarraf'ın "önüne yatarım" demişti. Sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği sözlerde bunun üzerinedir. Tacizleri koruyup, CHP'ye siyah çelenk bırakmak isteyenler, önce masum çocukların veballerini kurtarsınlar. Çcouk istismarcılarını koruyup, ülke gündemini değişitirmek için Genel Başkanımıza saldıranlar ithamlarının altında ezilmeye mahkumdürlar. O çelengin yeri de bakanlıktır." ZOLAN BELEDİYE BAŞKANIDIR Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "Kılıçdaroğlu sakın Denizli'ye gelmesin" sözlerini de eleştiren Basmacı, "Zolan bu şehrin belediye başkanıdır. Hiç kimseye gelmesin, Denizli'ye girmesin gibi sözler söyleme hakkı yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti'nin ana muhalefet partisi olan CHP'nin genel başkanıdır. Bu ülkede istediği şehre, istediği bölgeye gitme hakkına sahiptir. Zolan bu kararı verme ve bu sözü söyleme lüksüne sahip değildir" dedi. 
Dün yaşanan gerginliğin yankıları bu günde devam ediyor. "Kılıçdaroğlu sakın Denizli'ye gelme"diyen Belediye Başkanı Osman Zolan'a, CHP'li Basmacı'dan cevap gecikmedi.

Denizli'de dün yaşanan gerginliğin ardından bir değerlendirme yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, yaşanan gerilimin ardından şu açıklamayı yaptı, "Dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler, 17-25 Aralık rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Reza Zarraf'ın "önüne yatarım" demişti. Sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği sözlerde bunun üzerinedir. Tacizleri koruyup, CHP'ye siyah çelenk bırakmak isteyenler, önce masum çocukların veballerini kurtarsınlar. Çcouk istismarcılarını koruyup, ülke gündemini değişitirmek için Genel Başkanımıza saldıranlar ithamlarının altında ezilmeye mahkumdürlar. O çelengin yeri de bakanlıktır."

ZOLAN BELEDİYE BAŞKANIDIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "Kılıçdaroğlu sakın Denizli'ye gelmesin" sözlerini de eleştiren Basmacı, "Zolan bu şehrin belediye başkanıdır. Hiç kimseye gelmesin, Denizli'ye girmesin gibi sözler söyleme hakkı yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti'nin ana muhalefet partisi olan CHP'nin genel başkanıdır. Bu ülkede istediği şehre, istediği bölgeye gitme hakkına sahiptir. Zolan bu kararı verme ve bu sözü söyleme lüksüne sahip değildir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.