Başkan Müjdat İlhan Oldu

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2016 - 17:57, Güncelleme: 09.10.2016 - 17:57 3185+ kez okundu.
 

Başkan Müjdat İlhan Oldu

Bugün gerçekleştirilen Denizli Barosu 45. Olağan kurulu ikinci gününde oylama işlemi yapıldı. ..
Bugün gerçekleştirilen Denizli Barosu 45. Olağan kurulu ikinci gününde oylama işlemi yapıldı. Mevcut Başkan Müjdat İlahan'ın ve Hakan İlhan'ın aday olduğu seçim 981 Avukatın oylamasına sunuldu. Sabah saatlerinde Baronun Adalet Mahallesindeki yeni binasında gerçekleştirilen oylama 17:00'de sandıkların kapanmasıyla sona erdi. Toplanan sandıklar sayıma başlandı ve Müjdat İlhan oyların 503'ünün alarak tekrar güven tazeleyerek 4. dönemin de  başkanlık ünvanını korudu.  Diğer aday Hakan İlhan ise 301 oyla seçimi tamamladı. 2016-2018 yılları arasında Baro'ya hizmet verecek olan yönetim ise denetim ve disiplin kurulları ile birlik delegeleri ise sayım sonuçlarının tamamlanmasının ardından belli olacak.
Bugün gerçekleştirilen Denizli Barosu 45. Olağan kurulu ikinci gününde oylama işlemi yapıldı. ..

Bugün gerçekleştirilen Denizli Barosu 45. Olağan kurulu ikinci gününde oylama işlemi yapıldı. Mevcut Başkan Müjdat İlahan'ın ve Hakan İlhan'ın aday olduğu seçim 981 Avukatın oylamasına sunuldu.

Sabah saatlerinde Baronun Adalet Mahallesindeki yeni binasında gerçekleştirilen oylama 17:00'de sandıkların kapanmasıyla sona erdi. Toplanan sandıklar sayıma başlandı ve Müjdat İlhan oyların 503'ünün alarak tekrar güven tazeleyerek 4. dönemin de  başkanlık ünvanını korudu. 

Diğer aday Hakan İlhan ise 301 oyla seçimi tamamladı. 2016-2018 yılları arasında Baro'ya hizmet verecek olan yönetim ise denetim ve disiplin kurulları ile birlik delegeleri ise sayım sonuçlarının tamamlanmasının ardından belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.