ARSLAN: YENİ DÖNEMDEN UMUTLUYUZ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2018 - 18:10, Güncelleme: 02.05.2018 - 18:26 3386+ kez okundu.
 

ARSLAN: YENİ DÖNEMDEN UMUTLUYUZ

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerinin ardından kurulacak olan 27. Dönem Hükumetinde görev almak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Bu gün CHP Genel Merkezi'nde başvursunu yapan Kazım Arslan, "27. Dönem Genel Seçimleri için Denizli Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu bugün CHP Genel Merkezimizde gerçekleştirdim." sözleri ile adaylığını duyurdu.  "Hep birlikte yeni döneme çok daha umutla giriyoruz. Denizlimiz'de en az 4 milletvekili almak ve Türkiye'de tek başına iktidar hedefiyle yola çıkıyoruz." diyen Arslan, "Cuma günü gerçekleştireceğimiz büyük buluşmayla, 1. Meclis önünde 1920 ruhuyla cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız. Partimizin iktidar olacağına inanıp milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarıma bu büyük mücadelede başarılar diliyorum." dedi. 
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerinin ardından kurulacak olan 27. Dönem Hükumetinde görev almak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Bu gün CHP Genel Merkezi'nde başvursunu yapan Kazım Arslan, "27. Dönem Genel Seçimleri için Denizli Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu bugün CHP Genel Merkezimizde gerçekleştirdim." sözleri ile adaylığını duyurdu. 

"Hep birlikte yeni döneme çok daha umutla giriyoruz. Denizlimiz'de en az 4 milletvekili almak ve Türkiye'de tek başına iktidar hedefiyle yola çıkıyoruz." diyen Arslan, "Cuma günü gerçekleştireceğimiz büyük buluşmayla, 1. Meclis önünde 1920 ruhuyla cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız. Partimizin iktidar olacağına inanıp milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarıma bu büyük mücadelede başarılar diliyorum." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.