ANNELERE DERİN BİR NEFES

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2016 - 18:50, Güncelleme: 05.05.2016 - 18:50 3490+ kez okundu.
 

ANNELERE DERİN BİR NEFES

08 Mayıs Pazar Anneler Gününde, Nefes Terapisti, Yoga ve Meditasyon Eğitmeni Nevra Kutur UYAR Teras Park’ta annelerle bir araya gelecek.
Nefes Terapisini "Çarpık ve problemli nefes alışkanlıklarını çözmeye yarayan sistem, ayrıca, dünyanın en güçlü dönüşüm ve arınma aracıdır. Gelmiş geçmiş tüm detoks, arınma ve şifa yöntemlerinden daha etkilidir" olarak açıklayan Nevra Kutur UYAR, Anneler Gününde 13.30- 15.30 saatleri arasında gerçekleştireceği söyleşide nefes terapisi hakkında ki tüm sorulara cevap verecek. Tüm ailenin yükünü omuzlarında taşıyan annelerin, sağlıklı bir beden ve mutlu bir zihin için, mutlaka katılmaları gereken söyleşide aynı zamanda uygulamalar ve kısa film gösterileri de olacak. Pazar günü Teras Park zemin katında gerçekleşecek olan etkinliğe, başta annelerimiz olmak üzere tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz…
08 Mayıs Pazar Anneler Gününde, Nefes Terapisti, Yoga ve Meditasyon Eğitmeni Nevra Kutur UYAR Teras Park’ta annelerle bir araya gelecek.

Nefes Terapisini "Çarpık ve problemli nefes alışkanlıklarını çözmeye yarayan sistem, ayrıca, dünyanın en güçlü dönüşüm ve arınma aracıdır. Gelmiş geçmiş tüm detoks, arınma ve şifa yöntemlerinden daha etkilidir" olarak açıklayan Nevra Kutur UYAR, Anneler Gününde 13.30- 15.30 saatleri arasında gerçekleştireceği söyleşide nefes terapisi hakkında ki tüm sorulara cevap verecek.

Tüm ailenin yükünü omuzlarında taşıyan annelerin, sağlıklı bir beden ve mutlu bir zihin için, mutlaka katılmaları gereken söyleşide aynı zamanda uygulamalar ve kısa film gösterileri de olacak.

Pazar günü Teras Park zemin katında gerçekleşecek olan etkinliğe, başta annelerimiz olmak üzere tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.