Akp, Işid Karşısında Dut Yemiş Bülbül Oldu

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2015 - 14:30, Güncelleme: 27.02.2015 - 14:35 3801+ kez okundu.
 

Akp, Işid Karşısında Dut Yemiş Bülbül Oldu

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’den, AKP’nin Süleyman Şah Türbesine gerçekleştirdiği operasyon hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şah Fırat ismi verilen operasyon harekatının sonucunda Ak Parti’nin dud yemiş bülbüle döndüğü kaydeden Keskin, Osmanlı’yı kuran önemli bir ismin mezarının sökülüp yer değiştirilmesini korkaklık olarak ifade etti.
Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Keskin, “IŞİD’in Süleyman Şah Türbesini kaldırmasını öngören tehdidi bölgede oyun kurucu olduğunu iç siyasi piyasaya her fırsatta pazarlayan iktidarı Osmanlı’yı kuran Osman’ın dedesinin mezarını söküp ricat ettirmiştir. İktidar ricat etmeyi gece yarısı hep birlikte takip ettiklerini, ricat ederken ecdadın naşını getirdiklerini, ricatın bir başarı olduğunu vurgulamaktadır. Dünyada ricatın başarı olduğunu iddia eden bir başka yönetim var mıdır acaba? Pankart açan gençlere HES yağmasına karşı duran köylülere, taşeron işçilere, emeklilere, yazarlara, gazetecilere, karada kaçan havada uçan her türlü itiraz eden yurttaşına her türlü eziyeti, işkenceyi, saldırıyı yapan iktidar IŞİD karşısında dut yemiş bülbül oldu. Ülkemizi her bakımdan riske eden dünya ölçeğinde yalnızlaştıran daha dün LİBYA hükümeti tarafından Türkiye’nin yıllar yılı oralarda konuşlanmış Türk şirketlerinin Libya’dan kovulmasına lider olan iktidar utanmadan, yüzü kızarmadan boynu bükük ricat etmeyi kahraman ve şanlı bir olay olduğu masalını bayrak yaparak Suriye politikasının iflasını gizlemeye çalışmaktadır. Akp Ege denizi açıklarındaki kuşların bile tünemediği çorak ot bitmeyen küçük birkaç kaya parçasından oluşan kardak kayalıklarını yunan bayrağı dikilince (ya gidecekler, ya gidecekler) diyen Tansu Çiller’in, türbenin naklini gündeme getirenleri püskürten Bülent Ecevit’in Türkiye’ye kazandırdığı onuru, gururu, güvenirliliği, caydırıcılığı sıfırlamıştır.”
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’den, AKP’nin Süleyman Şah Türbesine gerçekleştirdiği operasyon hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şah Fırat ismi verilen operasyon harekatının sonucunda Ak Parti’nin dud yemiş bülbüle döndüğü kaydeden Keskin, Osmanlı’yı kuran önemli bir ismin mezarının sökülüp yer değiştirilmesini korkaklık olarak ifade etti.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Keskin, “IŞİD’in Süleyman Şah Türbesini kaldırmasını öngören tehdidi bölgede oyun kurucu olduğunu iç siyasi piyasaya her fırsatta pazarlayan iktidarı Osmanlı’yı kuran Osman’ın dedesinin mezarını söküp ricat ettirmiştir. İktidar ricat etmeyi gece yarısı hep birlikte takip ettiklerini, ricat ederken ecdadın naşını getirdiklerini, ricatın bir başarı olduğunu vurgulamaktadır. Dünyada ricatın başarı olduğunu iddia eden bir başka yönetim var mıdır acaba?

Pankart açan gençlere HES yağmasına karşı duran köylülere, taşeron işçilere, emeklilere, yazarlara, gazetecilere, karada kaçan havada uçan her türlü itiraz eden yurttaşına her türlü eziyeti, işkenceyi, saldırıyı yapan iktidar IŞİD karşısında dut yemiş bülbül oldu. Ülkemizi her bakımdan riske eden dünya ölçeğinde yalnızlaştıran daha dün LİBYA hükümeti tarafından Türkiye’nin yıllar yılı oralarda konuşlanmış Türk şirketlerinin Libya’dan kovulmasına lider olan iktidar utanmadan, yüzü kızarmadan boynu bükük ricat etmeyi kahraman ve şanlı bir olay olduğu masalını bayrak yaparak Suriye politikasının iflasını gizlemeye çalışmaktadır.

Akp Ege denizi açıklarındaki kuşların bile tünemediği çorak ot bitmeyen küçük birkaç kaya parçasından oluşan kardak kayalıklarını yunan bayrağı dikilince (ya gidecekler, ya gidecekler) diyen Tansu Çiller’in, türbenin naklini gündeme getirenleri püskürten Bülent Ecevit’in Türkiye’ye kazandırdığı onuru, gururu, güvenirliliği, caydırıcılığı sıfırlamıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.