AFYON'DA KORKUTAN KAZA!'

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2017 - 11:47, Güncelleme: 16.01.2017 - 11:47 4442+ kez okundu.
 

AFYON'DA KORKUTAN KAZA!'

Denizli'den bu sabah İstanbul'a hareket eden bir yolcu otobüsü, Afyon-Sandıklı bölgesinde buzlanmadan dolayı kazaya karıştı.
Bu sabah Denizli'den İstanbul'a hareket ettiği öğrenilen Pamukkale Turizme ait olan bir yolcu otobüsü, Afyon- Sandıklı Damlalı Boğazı olarak bilinen bölgede kaza yaptı. 20 aracın karıştığı bilgisi alınan kazada yolcu otobüsü TIR'a çarptı. 20’ye yakın aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası yol trafiğe kapandı, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yolun trafiğe açılma çalışmaları sürüyor. Maddi hasarlı olarak atlatılan kazada yolcular bir süre panik yaşadı. Üzücü kazada şans eseri ölen yada yaralanan olması sevindiren taraf oldu. Bögelede trafik akışı polis tarafından kontrollü olarak sağlanmaya çalışılıyor.
Denizli'den bu sabah İstanbul'a hareket eden bir yolcu otobüsü, Afyon-Sandıklı bölgesinde buzlanmadan dolayı kazaya karıştı.

Bu sabah Denizli'den İstanbul'a hareket ettiği öğrenilen Pamukkale Turizme ait olan bir yolcu otobüsü, Afyon- Sandıklı Damlalı Boğazı olarak bilinen bölgede kaza yaptı. 20 aracın karıştığı bilgisi alınan kazada yolcu otobüsü TIR'a çarptı.

20’ye yakın aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası yol trafiğe kapandı, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yolun trafiğe açılma çalışmaları sürüyor. Maddi hasarlı olarak atlatılan kazada yolcular bir süre panik yaşadı.

Üzücü kazada şans eseri ölen yada yaralanan olması sevindiren taraf oldu.

Bögelede trafik akışı polis tarafından kontrollü olarak sağlanmaya çalışılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.