“ADALET MERKEZLİ HUKUK EKSENLİ BİR BARO İÇİN YOLA ÇIKTIK”

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2018 - 22:04, Güncelleme: 30.09.2018 - 22:04 3771+ kez okundu.
 

“ADALET MERKEZLİ HUKUK EKSENLİ BİR BARO İÇİN YOLA ÇIKTIK”

14 Ekim’de yapılacak olan Denizli Barosu Başkanlık ve Organları seçimine sayılı günler kala eski başkanlardan Adil Demir göreve yeniden talip olduğunu açıkladı.
Denizli Baro Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Organlarının seçimi 14 Ekim günü yapılacak. Daha önce 5 kez seçilen ve baro başkanı olarak gerçekleştirdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Adil Demir, yeniden başkanlığa talip oldu. “Hukukun üstün, baronun söz sahibi olduğu dönemlere geri döneceğiz” sözleri ile adaylığını ve ekibini kamuoyuna açıklayan Demir, “İlk olarak 2002’de yola çıkarken şiar edindiğimiz vatandaş haklarının savunuculuğunu bırakmayan ve baromuzun her rengini kucaklayan bir anlayışla, Denizli’mizin, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz” dedi.     “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR” Yaptığı çalışmalar ve projelerle Denizli’de ve Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Başkan Adil Demir meslektaşlarına şu sözlerle seslendi, “Kin ve nefret taşımayan bir kişi olarak, ekip arkadaşlarım ile birlikte geçmiş yıllarda göreve gelirken; milli emlaktan arsa, avukatlara servis, duruşma salonlarındaki avukat masalarına monitör, uluslararası insan hakları sempozyumu ve yüksek yargı bürokrasisi ile etkinliklerimizin sözünü vermemize rağmen, yaptığımız hizmetler ve çalışmalar ortadadır. Bu dönemde de meslektaşlarımız bizi görev yetkisi verirse, vizyonumuz ve hizmet aşkımızla, Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye ve diğer barolara da önderlik yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.
14 Ekim’de yapılacak olan Denizli Barosu Başkanlık ve Organları seçimine sayılı günler kala eski başkanlardan Adil Demir göreve yeniden talip olduğunu açıkladı.

Denizli Baro Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Organlarının seçimi 14 Ekim günü yapılacak. Daha önce 5 kez seçilen ve baro başkanı olarak gerçekleştirdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Adil Demir, yeniden başkanlığa talip oldu. “Hukukun üstün, baronun söz sahibi olduğu dönemlere geri döneceğiz” sözleri ile adaylığını ve ekibini kamuoyuna açıklayan Demir, “İlk olarak 2002’de yola çıkarken şiar edindiğimiz vatandaş haklarının savunuculuğunu bırakmayan ve baromuzun her rengini kucaklayan bir anlayışla, Denizli’mizin, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz” dedi.    

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Yaptığı çalışmalar ve projelerle Denizli’de ve Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Başkan Adil Demir meslektaşlarına şu sözlerle seslendi, “Kin ve nefret taşımayan bir kişi olarak, ekip arkadaşlarım ile birlikte geçmiş yıllarda göreve gelirken; milli emlaktan arsa, avukatlara servis, duruşma salonlarındaki avukat masalarına monitör, uluslararası insan hakları sempozyumu ve yüksek yargı bürokrasisi ile etkinliklerimizin sözünü vermemize rağmen, yaptığımız hizmetler ve çalışmalar ortadadır. Bu dönemde de meslektaşlarımız bizi görev yetkisi verirse, vizyonumuz ve hizmet aşkımızla, Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye ve diğer barolara da önderlik yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.