Acıpayam'da İlginç Görüntü!

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2015 - 14:20, Güncelleme: 07.05.2015 - 14:36 4125+ kez okundu.
 

Acıpayam'da İlginç Görüntü!

CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Acıpayam İlçesinde 2015 Türkiye'sinde alışık olmadığımız bir görüntüyle karşılaştı. Sabanla tarla sürmeye çalışan bir çiftçiyle karşılaşan Çavuşoğlu, "CHP İktidarında tarımsal kullanımlı mazot 1.50 TL olacak. Tarım politikalarımızla köylümüz nefes alacak, Yaşanacak bir Türkiye'yi Birlikte Kuracağız!" dedi.
"Mazot ateş pahası olunca köylü, çiftçi yine karabasana döndü" diyen Çavuşoğlu, karşılaştığı manzarayı bu sözlerle ifade etti. Seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam'a giden CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, şaşkınlık yaraatan bir görüntüyle karşılaştı. Yol kenarında eski metotlarla tarla sürmeye çalışırken rastladığı bir çiftçinin yanına giden Çavuşoğlu, ""Mazot ateş pahası olunca köylümüz karasabana dönmüş. Geleneksel metodlarla tarlasını işlemeye çalışıyor. CHP İktidarında tarımsal kullanımlı mazot 1.50 TL olacak. Tarım politikalarımızla köylümüz nefes alacak, Yaşanacak bir Türkiye'yi Birlikte Kuracağız!.." ÇAVUŞOĞLU ACIPAYAM’DA 7 MİTİNG YAPTI CHP Denizli İl Başkanı B.Nuri Çavuşoğlu ve parti yöneticileri seçimlere bir ay kala çalışmalarına hız verdi. 6.05 2015’te Acıpayam merkez ve mahallelerinde 7 Miting birden yapan CHP Örgütü esnafa, işçiye, emekliye, gençlere, memurlara, çiftçi ve köylü kesime ulaşarak CHP’nin ses getiren ekonomik projelerini anlattılar. İlk Önce Acıpayam Pazaryeri Mitinginde halkla buluşan Çavuşoğlu ve CHP heyeti buradaki mitingte: “CHP İktidarında çiftçinin kullandığı mazotun 1.50 TL olacağını, Tarımsal desteklerin artırılacağını, Tarımsal ve Hayvansal Üretim merkezleri ile hayvancılığın destekleneceğini üretim ve tüketim arasında denge kurularak yurttaşın pahalı et yemesinin önleneceğini, desteklerle üreticinin de hakkını alacağını” açıkladı. Esnafın sorunlarını da çözeceklerini anlatan Çavuşoğlu; “ Kart faizlerinin ve kredi faiz lerinin en az %80’ninin silineceğini, Emekli çalışan esnaflardan sigorta primi alınmasını sonlandıracaklarını, düşük faizli uzun vadeli kredilerle esnafa kendi işyeri sahibi olanakları sağlayacaklarını dile getirdi. KORKU, ZULÜM VE YASAKLAR İMPARATORLUĞU  7 HAZİRANDA SON BULACAK Acıpayam’dan sonra; Yassıhöyük, Apa, Karahöyükafşarı, Yeşilyuva ve Kuyucak mitingleri ile halkla buluşan büyük ilgi ile karşılanan CHP Heyeti, bu yerleşim yerlerinde de CHP Seçim Beyannamesinde belirtilen CHP Ekonomik projelerini halka anlattılar.Emekliye, Her dini bayramda birer maaş net ikramiye vereceklerini açıklayan Nuri Çavuşoğlu; “13 Yıllık AKP İktidarları halkı, esnafı, köylüyü, çiftçiyi, dar gelirliyi iyice yoksullaştırmış, namerte muhtaç hale getirmiştir. CHP İktidarında halkı bu zulümden çekip çıkarıp insanca yaşanacak bir Türkiye özlemini gerçekleştirecek ve korku ve yasaklar imparatorluğuna son verecektir” şeklinde sözlerini tamamladı.  Yol kıyısındaki tarlalarda çalışan köylü ve çiftçilerin dertlerini de dinleyen CHP İl Başkanı, çiftçilere CHP’nin programlarını anlarttı.
CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Acıpayam İlçesinde 2015 Türkiye'sinde alışık olmadığımız bir görüntüyle karşılaştı. Sabanla tarla sürmeye çalışan bir çiftçiyle karşılaşan Çavuşoğlu, "CHP İktidarında tarımsal kullanımlı mazot 1.50 TL olacak. Tarım politikalarımızla köylümüz nefes alacak, Yaşanacak bir Türkiye'yi Birlikte Kuracağız!" dedi.

"Mazot ateş pahası olunca köylü, çiftçi yine karabasana döndü" diyen Çavuşoğlu, karşılaştığı manzarayı bu sözlerle ifade etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam'a giden CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, şaşkınlık yaraatan bir görüntüyle karşılaştı. Yol kenarında eski metotlarla tarla sürmeye çalışırken rastladığı bir çiftçinin yanına giden Çavuşoğlu, ""Mazot ateş pahası olunca köylümüz karasabana dönmüş. Geleneksel metodlarla tarlasını işlemeye çalışıyor. CHP İktidarında tarımsal kullanımlı mazot 1.50 TL olacak. Tarım politikalarımızla köylümüz nefes alacak, Yaşanacak bir Türkiye'yi Birlikte Kuracağız!.."

ÇAVUŞOĞLU ACIPAYAM’DA 7 MİTİNG YAPTI

CHP Denizli İl Başkanı B.Nuri Çavuşoğlu ve parti yöneticileri seçimlere bir ay kala çalışmalarına hız verdi. 6.05 2015’te Acıpayam merkez ve mahallelerinde 7 Miting birden yapan CHP Örgütü esnafa, işçiye, emekliye, gençlere, memurlara, çiftçi ve köylü kesime ulaşarak CHP’nin ses getiren ekonomik projelerini anlattılar.

İlk Önce Acıpayam Pazaryeri Mitinginde halkla buluşan Çavuşoğlu ve CHP heyeti buradaki mitingte: “CHP İktidarında çiftçinin kullandığı mazotun 1.50 TL olacağını, Tarımsal desteklerin artırılacağını, Tarımsal ve Hayvansal Üretim merkezleri ile hayvancılığın destekleneceğini üretim ve tüketim arasında denge kurularak yurttaşın pahalı et yemesinin önleneceğini, desteklerle üreticinin de hakkını alacağını” açıkladı. Esnafın sorunlarını da çözeceklerini anlatan Çavuşoğlu; “ Kart faizlerinin ve kredi faiz lerinin en az %80’ninin silineceğini, Emekli çalışan esnaflardan sigorta primi alınmasını sonlandıracaklarını, düşük faizli uzun vadeli kredilerle esnafa kendi işyeri sahibi olanakları sağlayacaklarını dile getirdi.

KORKU, ZULÜM VE YASAKLAR İMPARATORLUĞU 
7 HAZİRANDA SON BULACAK

Acıpayam’dan sonra; Yassıhöyük, Apa, Karahöyükafşarı, Yeşilyuva ve Kuyucak mitingleri ile halkla buluşan büyük ilgi ile karşılanan CHP Heyeti, bu yerleşim yerlerinde de CHP Seçim Beyannamesinde belirtilen CHP Ekonomik projelerini halka anlattılar.Emekliye, Her dini bayramda birer maaş net ikramiye vereceklerini açıklayan Nuri Çavuşoğlu; “13 Yıllık AKP İktidarları halkı, esnafı, köylüyü, çiftçiyi, dar gelirliyi iyice yoksullaştırmış, namerte muhtaç hale getirmiştir. CHP İktidarında halkı bu zulümden çekip çıkarıp insanca yaşanacak bir Türkiye özlemini gerçekleştirecek ve korku ve yasaklar imparatorluğuna son verecektir” şeklinde sözlerini tamamladı. 
Yol kıyısındaki tarlalarda çalışan köylü ve çiftçilerin dertlerini de dinleyen CHP İl Başkanı, çiftçilere CHP’nin programlarını anlarttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.