Acıpayam'da Feci Traktör Kazası

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2017 - 19:10, Güncelleme: 14.05.2017 - 19:27 3098+ kez okundu.
 

Acıpayam'da Feci Traktör Kazası

Acıpayam'da yağmur duası için toplanan köylüler, dönüş yolunda kaza yaptı. Traktörün römorkunda bulunan vatandaşlar etrafa saçıldı.
Edinilen bilgilere göre, Acıpayam'a bağlı Güney Mahallesi yaylasındaki duadan dönen 50 yaşındaki Adil Hız idaresindeki 20 KV 688 plakalı traktör, Kovanlık mevkisinde virajı alamadı. Bir anda kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı.  Kazayla birlikte traktör ile römorkta bulunan 14 kişi etrafa saçıldı. Bazılarının ise römorkun altında sıkıştığı öğrenildi.  CAN PAZARI YAŞANDI Kazanın etkisiyle traktör ve römorktakiler çevreye savruldular. Yaralılara ilk müdahaleyi yine aynı duadan dönen diğer vatandaşlar yaptı. Erkek ve kadınlar ile çocukların da bulunduğu traktörde kaza sonrası büyük panik yaşandı. Yaralılar Ambülanslarla Acıpayam Devlet Hastnesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.  
Acıpayam'da yağmur duası için toplanan köylüler, dönüş yolunda kaza yaptı. Traktörün römorkunda bulunan vatandaşlar etrafa saçıldı.

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam'a bağlı Güney Mahallesi yaylasındaki duadan dönen 50 yaşındaki Adil Hız idaresindeki 20 KV 688 plakalı traktör, Kovanlık mevkisinde virajı alamadı. Bir anda kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı. 

Kazayla birlikte traktör ile römorkta bulunan 14 kişi etrafa saçıldı. Bazılarının ise römorkun altında sıkıştığı öğrenildi. 

CAN PAZARI YAŞANDI

Kazanın etkisiyle traktör ve römorktakiler çevreye savruldular. Yaralılara ilk müdahaleyi yine aynı duadan dönen diğer vatandaşlar yaptı.

Erkek ve kadınlar ile çocukların da bulunduğu traktörde kaza sonrası büyük panik yaşandı.

Yaralılar Ambülanslarla Acıpayam Devlet Hastnesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.