4 KİŞİLİK AİLE ZEHİRLENDİ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 13:44, Güncelleme: 24.01.2018 - 13:44 3881+ kez okundu.
 

4 KİŞİLİK AİLE ZEHİRLENDİ!

Sobadan sızan gazdan zehirlenen 4 kişilik aile hastanelik oldu
Olay, Çameli ilçesi Gökçeyaka Mahallesi'nde, Çınar Selek'e (34) ait evde meydana geldi. Çınar Selek, uyumadan önce ısınmak için sobayı yakarak, kömür attı. Sabaha karşı sobadan sızan karbonmonoksit nedeniyle Selek'le birlikte eşi Sevgi Selek (28) ve çocukları Abdullah Selek (11) ile Büşra Nur Selek (7) zehirlendi. Baba Selek, sabah uyandığında, eşinin ve kızının baygın halde olduğunu görünce zehirlendiklerini anlayıp, sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, 4 kişilik aileyi ambulanslarla Çameli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Selek ailesi, daha sonra Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan aile üyelerinin sağlık durumunun iyi olduğu ve hastaneden taburcu edildiği belirtildi. DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABER DENİZLİ - DENİZLİ HABERLERİ - HABERLER DENİZLİ - DENİZLİKENTHABER - PAMUKKALE - MERKEZEFENDİ - 
Sobadan sızan gazdan zehirlenen 4 kişilik aile hastanelik oldu

Olay, Çameli ilçesi Gökçeyaka Mahallesi'nde, Çınar Selek'e (34) ait evde meydana geldi. Çınar Selek, uyumadan önce ısınmak için sobayı yakarak, kömür attı. Sabaha karşı sobadan sızan karbonmonoksit nedeniyle Selek'le birlikte eşi Sevgi Selek (28) ve çocukları Abdullah Selek (11) ile Büşra Nur Selek (7) zehirlendi. Baba Selek, sabah uyandığında, eşinin ve kızının baygın halde olduğunu görünce zehirlendiklerini anlayıp, sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, 4 kişilik aileyi ambulanslarla Çameli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Selek ailesi, daha sonra Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan aile üyelerinin sağlık durumunun iyi olduğu ve hastaneden taburcu edildiği belirtildi.

DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABER DENİZLİ - DENİZLİ HABERLERİ - HABERLER DENİZLİ - DENİZLİKENTHABER - PAMUKKALE - MERKEZEFENDİ - 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.