24 YAŞINDA İNTİHAR ETTİ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 21:19, Güncelleme: 30.01.2018 - 21:37 4411+ kez okundu.
 

24 YAŞINDA İNTİHAR ETTİ!

Bir hafta önce işten ayrılan genç intihar etti
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı öğrenilen Tolunay C. (24), yalnız yaşadığı evinde, 'Buraya kadar' yazılı intihar notu bırakıp, kendini tavana asarak intihar etti. Satış temsilcisi olarak çalıştığı kuruyemiş firmasından, geçen hafta ayrıldığı öğrenilen Tolunay C., bugün saat 15.00 sıralarında arkadaşları tarafından yalnız yaşadığı Pamukkale ilçesi, Anafartalar Mahallesi'ndeki evinde iple tavana asılı halde ölü bulundu. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine gelen ekipler, son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşadığı belirlenen Tolunay C.'nin 'Buraya kadar' yazılı bir not bırakıp, intihar ettiğini belirledi. Bekar olan Tolunay C.'nin cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, Tolunay C.'nin intiharı ile ilgili soruşturma başlattı. DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABER DENİZLİ - DENİZLİHABER - HABER DENİZLİ - HABERLER DENİZLİ - DENİZLİ EMNİYET - POLİS - ASAYİŞ - DENİZLİKENTHABER
Bir hafta önce işten ayrılan genç intihar etti

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı öğrenilen Tolunay C. (24), yalnız yaşadığı evinde, 'Buraya kadar' yazılı intihar notu bırakıp, kendini tavana asarak intihar etti.
Satış temsilcisi olarak çalıştığı kuruyemiş firmasından, geçen hafta ayrıldığı öğrenilen Tolunay C., bugün saat 15.00 sıralarında arkadaşları tarafından yalnız yaşadığı Pamukkale ilçesi, Anafartalar Mahallesi'ndeki evinde iple tavana asılı halde ölü bulundu. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine gelen ekipler, son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşadığı belirlenen Tolunay C.'nin 'Buraya kadar' yazılı bir not bırakıp, intihar ettiğini belirledi. Bekar olan Tolunay C.'nin cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, Tolunay C.'nin intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABER DENİZLİ - DENİZLİHABER - HABER DENİZLİ - HABERLER DENİZLİ - DENİZLİ EMNİYET - POLİS - ASAYİŞ - DENİZLİKENTHABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.