150 keçi telef oldu

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2018 - 15:34, Güncelleme: 21.10.2018 - 15:34 3141+ kez okundu.
 

150 keçi telef oldu

Denizli'de aç bırakıldığı iddia edilen 150 keçi telef oldu
DENİZLİ (AA) - Alınan bilgiye göre, Sazköy Mahallesi'ndeki bir çiftlikte çok sayıda keçinin telef olduğu ihbarı üzerine jandarma ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu. Su ve yemin bulunmadığı saptanan çiftlikte telef olan yaklaşık 150 keçi, iş makinesiyle alınarak gömüldü. Hayvan sahibinin ise Antalya'da olduğu ileri sürüldü.  Mahalle sakinlerinden Zehra Ari, gazetecilere, çiftliğin bir süre önce el değiştirdiğini, yeni sahiplerinin ise buraya uğramadığını, hayvanların susuzluk ve açlıktan öldüğünü iddia etti.
Denizli'de aç bırakıldığı iddia edilen 150 keçi telef oldu

DENİZLİ (AA) - Alınan bilgiye göre, Sazköy Mahallesi'ndeki bir çiftlikte çok sayıda keçinin telef olduğu ihbarı üzerine jandarma ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu.

Su ve yemin bulunmadığı saptanan çiftlikte telef olan yaklaşık 150 keçi, iş makinesiyle alınarak gömüldü.

Hayvan sahibinin ise Antalya'da olduğu ileri sürüldü. 

Mahalle sakinlerinden Zehra Ari, gazetecilere, çiftliğin bir süre önce el değiştirdiğini, yeni sahiplerinin ise buraya uğramadığını, hayvanların susuzluk ve açlıktan öldüğünü iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.