10 Araç Yolda Kaldı

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 23:01, Güncelleme: 30.01.2019 - 23:16 3684+ kez okundu.
 

10 Araç Yolda Kaldı

10 araç yoğun kar yağışı nedeni ile yolda kaldı.
Denizli'nin Çameli ilcesi yine yoğun kar yağışının etkisi altinda. Denizli-Fethiye yolu, Tuzbeli Geçidini kullanan bazı sürücüler, gerekli tedbirleri almadıkları icin yolda mahsur kaldı.  Mahsur kalan vatandaşları kurtarmak icin Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli İtfaiye ve jandarma ekipleri harekete geçti. Sağlık durumları iyi olan vatandaşlar, karayolları ekipleri tarafından yolun açılması ile Fethiye istikametine devam ettirildi. Yolda kalan bazı araçların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor. Fethiye istikametine gitmekte olan araçlar bir süreliğine Tuzlabeli Geçiti öncesi Karabayır Mahallesi'nde bekletildi. Kar yağışının etkili olduğu bu güzergahta yolculuk yapacak sürücülerin dikkatli olmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları gerektiği bildirildi.
10 araç yoğun kar yağışı nedeni ile yolda kaldı.

Denizli'nin Çameli ilcesi yine yoğun kar yağışının etkisi altinda. Denizli-Fethiye yolu, Tuzbeli Geçidini kullanan bazı sürücüler, gerekli tedbirleri almadıkları icin yolda mahsur kaldı.  Mahsur kalan vatandaşları kurtarmak icin Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli İtfaiye ve jandarma ekipleri harekete geçti.

Sağlık durumları iyi olan vatandaşlar, karayolları ekipleri tarafından yolun açılması ile Fethiye istikametine devam ettirildi.

Yolda kalan bazı araçların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor. Fethiye istikametine gitmekte olan araçlar bir süreliğine Tuzlabeli Geçiti öncesi Karabayır Mahallesi'nde bekletildi.

Kar yağışının etkili olduğu bu güzergahta yolculuk yapacak sürücülerin dikkatli olmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları gerektiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.