Türkiye’nin kabusu Buldan Şebekesi yargılanmaya devam ediyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 11:55, Güncelleme: 29.01.2024 - 09:30 1905+ kez okundu.
 

Türkiye’nin kabusu Buldan Şebekesi yargılanmaya devam ediyor

Türkiye’nin kabusu Buldan Şebekesi yargılanmaya devam ediyor
Türkiye’de farklı yollarla birçok insanı dolandıran, ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun yargı süreci devam ediyor. Bugün gerçekleşen mahkemede 1 tutuklama kararı daha çıkarken dava tekrardan ertelendi.Türkiye’nin birçok ilinde insanları araç alım satımında ve evrak imzalama işlemleri sırasında dolandıran ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen çetenin yargı süreci devam ediyor. 2024 yılına kadar tespit edilen 130’a yakın mağdur, suçluların yakalanması için internet ortamında bir araya gelmeye devam ediyor. Şebekenin daha önce Antalya, İzmir, Manisa, Kocaeli ve Balıkesir gibi birçok ilde vatandaşları dolandırdığı ortaya çıkmıştı. Buldan Şebekesi mağdurları Denizli Adliyesi önünde bir araya gelerek tek dosyada birleşen mahkemeleri için tek tek başından geçen olayları anlatmaya devam ediyor. Şebeke mağdurları, ‘Buldan Şebekesi’ adlı çetenin bir an önce çökertilmesi için seslendi.Şebeke mağdurlarının bugün Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada verdikleri ifadeler doğrultusunda bir kişi için daha tutuklama kararını çıkartıldı. Mahkemeye, tutuklu olarak yargılanan Ersin Köylü ve Ümit Yangöz SEGBİS üzerinden bağlanırken, Uğur Saltıker ile Rıza Ersoy mahkemeye polis eşliğinde getirildi. Ayrıca, şebeke içerisinde bulunan Arzu B. için tutuklama kararı çıkartıldı. Mahkemede 59 mağdur, 27 sanık yargılaması devam ediyor.Bir sonraki mahkeme ise 5 Nisan 2024 Cuma gününe ertelendi.
Türkiye’nin kabusu Buldan Şebekesi yargılanmaya devam ediyor
Türkiye’de farklı yollarla birçok insanı dolandıran, ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun yargı süreci devam ediyor. Bugün gerçekleşen mahkemede 1 tutuklama kararı daha çıkarken dava tekrardan ertelendi.
Türkiye’nin birçok ilinde insanları araç alım satımında ve evrak imzalama işlemleri sırasında dolandıran ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen çetenin yargı süreci devam ediyor. 2024 yılına kadar tespit edilen 130’a yakın mağdur, suçluların yakalanması için internet ortamında bir araya gelmeye devam ediyor. Şebekenin daha önce Antalya, İzmir, Manisa, Kocaeli ve Balıkesir gibi birçok ilde vatandaşları dolandırdığı ortaya çıkmıştı. Buldan Şebekesi mağdurları Denizli Adliyesi önünde bir araya gelerek tek dosyada birleşen mahkemeleri için tek tek başından geçen olayları anlatmaya devam ediyor. Şebeke mağdurları, ‘Buldan Şebekesi’ adlı çetenin bir an önce çökertilmesi için seslendi.

Şebeke mağdurlarının bugün Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada verdikleri ifadeler doğrultusunda bir kişi için daha tutuklama kararını çıkartıldı. Mahkemeye, tutuklu olarak yargılanan Ersin Köylü ve Ümit Yangöz SEGBİS üzerinden bağlanırken, Uğur Saltıker ile Rıza Ersoy mahkemeye polis eşliğinde getirildi. Ayrıca, şebeke içerisinde bulunan Arzu B. için tutuklama kararı çıkartıldı. Mahkemede 59 mağdur, 27 sanık yargılaması devam ediyor.
Bir sonraki mahkeme ise 5 Nisan 2024 Cuma gününe ertelendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.