ZEYBEKCİ'DEN AĞIR ELEŞTİRİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2019 - 16:44, Güncelleme: 22.02.2019 - 16:44 3009+ kez okundu.
 

ZEYBEKCİ'DEN AĞIR ELEŞTİRİ

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci eleştiri oklarını CHP'ye yöneltti.
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir'in sorunlarını ve seçilmesi durumunda kentte nelerin değişeceğini anlattı. CHP'li rakibi Tunç Soyer'in adaylığının kamu vicdanını rahatsız ettiğini ileri süren Zeybekci, "Maalesef CHP'nin marjinallere doğru kaydığını görüyoruz" ifadesini kullandı. - (Tunç Soyer'in adaylığı) Kamu vicdanı çok rahatsız. Türkiye'ye kasteden çukur eylemleri ortada. Buna devletin vermiş olduğu tepki ortada. Onlarla beraber olamadıklarını ve devletin yaklaşımına üzüldüğünü söylediğini hep beraber gördük. Bölücü terör örgütünü kınamayan HDP'nin mitinginde de aynı yönde açıklamaları oldu. HDP'nin eş genel başkanı İzmir'e geldi ve 'bizim evet diyeceğimiz aday üzerinde uzlaşacağız' dedi. Terör örgütünün partisi, CHP aday açıklayana kadar bekledi ve ertesi gün sabah 'adayımız budur' dedi. Kamu vicdanını rahatsız eden bir durum bu. Maalesef CHP'nin marjinallere doğru kaydığını görüyoruz.
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci eleştiri oklarını CHP'ye yöneltti.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir'in sorunlarını ve seçilmesi durumunda kentte nelerin değişeceğini anlattı. CHP'li rakibi Tunç Soyer'in adaylığının kamu vicdanını rahatsız ettiğini ileri süren Zeybekci, "Maalesef CHP'nin marjinallere doğru kaydığını görüyoruz" ifadesini kullandı.

(Tunç Soyer'in adaylığı) Kamu vicdanı çok rahatsız. Türkiye'ye kasteden çukur eylemleri ortada. Buna devletin vermiş olduğu tepki ortada. Onlarla beraber olamadıklarını ve devletin yaklaşımına üzüldüğünü söylediğini hep beraber gördük. Bölücü terör örgütünü kınamayan HDP'nin mitinginde de aynı yönde açıklamaları oldu. HDP'nin eş genel başkanı İzmir'e geldi ve 'bizim evet diyeceğimiz aday üzerinde uzlaşacağız' dedi. Terör örgütünün partisi, CHP aday açıklayana kadar bekledi ve ertesi gün sabah 'adayımız budur' dedi. Kamu vicdanını rahatsız eden bir durum bu. Maalesef CHP'nin marjinallere doğru kaydığını görüyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.