ZEYBEKCİ: BENİ YOLA SİZLER ÇIKARDINIZ...

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2018 - 07:15, Güncelleme: 09.06.2018 - 07:15 3105+ kez okundu.
 

ZEYBEKCİ: BENİ YOLA SİZLER ÇIKARDINIZ...

Bakan Zeybekci, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında memleketi Denizli'de Ticaret Odası (DTO) tarafından gerçekleştirilen iftar programına katıldı.
Bir otelde gerçekleştirilen programda konuşan Bakan Zeybekci, yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde, yemeğe katılan iş adamların seslendi. Bakan Zeybekci, şaka ile karışık olarak iş adamlarından an oy istedi. Bu seçimlerin alelade bir seçim olmadığı vurgusunda bulunan Bakan Zeybekci, meselenin, yani seçimlerin ‘Nihat Zeybekci’ meselesi olmadığını vurguladı. “Milletvekili adayı değilim. Allah aşkına soruyorum sizlere, salondaki ismenlerin bir çoğunu tanıyorum, benim ne zorum var?" diyen Zeybekci, sözlerine şöyle devam etti; "Benim ne derdim var, Allah aşkına? 2002 yılında, benim şirketlerimden birisi sıralamada ilk binlerde, 926. sıradaydı. Benim, lüks arabaya mı ihtiyacım var? Makam, mevkiye mi ihtiyacım var? Paraya, pula ihtiyacım var? Ama 14 yıldan beri, askerliğini yaptığımızı, ödediğimizi düşünüyorum” dedi.  “Size inanıyorum, sizler çıkardınız beni bu yola”  Konuşmasında esprili bir dille iş adamlarına seslenen ve sözleri ile gülümseten Bakan Zeybekci, “Denizlililer olarak siz, bu seçimlerde özellikle sizden birşey istiyorum, Allah aşkına şu parti, bu parti meselelerini bir kenara bırakın. Denizli menfaatleri için bir seferberlik ilan edin. Gidin fabrikalarınıza, iş yerlerinize, akrabalarınıza, komşularınıza... Onlara deyin ki; ‘Bir Denizli destanı yazmak lazım.’ Denizli’nin siyasette lider şehir olarak devam etmesi için, bir Denizli destanı lazım. Siz kendinize yanın, ben bedelini ödedim, benim askerliğim bitti, eyvallah...Dersiniz ki, bize ‘falanca yerde nöbet tutacaksın’ tutarım. Alıştık artık. Alavere-dalavere. Siz burada yan gelin yatın, var mı böyle? Geceleri rüyalarınıza girerim haberiniz olsun, kabusunuz olurum. Denizli, bu destanı bu seçimde yazmasın, Denizli şöyle bir gümbürdemesin... Ama ben size inanıyorum. Siz çıkardınız beni bu yola.” 
Bakan Zeybekci, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında memleketi Denizli'de Ticaret Odası (DTO) tarafından gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Bir otelde gerçekleştirilen programda konuşan Bakan Zeybekci, yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde, yemeğe katılan iş adamların seslendi. Bakan Zeybekci, şaka ile karışık olarak iş adamlarından an oy istedi. Bu seçimlerin alelade bir seçim olmadığı vurgusunda bulunan Bakan Zeybekci, meselenin, yani seçimlerin ‘Nihat Zeybekci’ meselesi olmadığını vurguladı. “Milletvekili adayı değilim. Allah aşkına soruyorum sizlere, salondaki ismenlerin bir çoğunu tanıyorum, benim ne zorum var?" diyen Zeybekci, sözlerine şöyle devam etti; "Benim ne derdim var, Allah aşkına? 2002 yılında, benim şirketlerimden birisi sıralamada ilk binlerde, 926. sıradaydı. Benim, lüks arabaya mı ihtiyacım var? Makam, mevkiye mi ihtiyacım var? Paraya, pula ihtiyacım var? Ama 14 yıldan beri, askerliğini yaptığımızı, ödediğimizi düşünüyorum” dedi. 
“Size inanıyorum, sizler çıkardınız beni bu yola” 
Konuşmasında esprili bir dille iş adamlarına seslenen ve sözleri ile gülümseten Bakan Zeybekci, “Denizlililer olarak siz, bu seçimlerde özellikle sizden birşey istiyorum, Allah aşkına şu parti, bu parti meselelerini bir kenara bırakın. Denizli menfaatleri için bir seferberlik ilan edin. Gidin fabrikalarınıza, iş yerlerinize, akrabalarınıza, komşularınıza... Onlara deyin ki; ‘Bir Denizli destanı yazmak lazım.’ Denizli’nin siyasette lider şehir olarak devam etmesi için, bir Denizli destanı lazım. Siz kendinize yanın, ben bedelini ödedim, benim askerliğim bitti, eyvallah...Dersiniz ki, bize ‘falanca yerde nöbet tutacaksın’ tutarım. Alıştık artık. Alavere-dalavere. Siz burada yan gelin yatın, var mı böyle? Geceleri rüyalarınıza girerim haberiniz olsun, kabusunuz olurum. Denizli, bu destanı bu seçimde yazmasın, Denizli şöyle bir gümbürdemesin... Ama ben size inanıyorum. Siz çıkardınız beni bu yola.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.