İİBF’de “Genç Kaymakamlar Konuşuyor” Etkinliği Yapıldı

DENİZLİ GÜNCEL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.03.2024 - 13:11, Güncelleme: 12.03.2024 - 13:11 1405+ kez okundu.
 

İİBF’de “Genç Kaymakamlar Konuşuyor” Etkinliği Yapıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından “Genç Kaymakamlar Konuşuyor” etkinliği düzenlendi.
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından organize edilen “Genç Kaymakamlar Konuşuyor” etkinliği İİBF A Blok Şehit Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç Kaymakamlar Konuşuyor etkinliğinde; Afyonkarahisar Evciler Kaymakamı Enis Halis, Afyonkarahisar Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı ve Afyonkarahisar Hocalar Kaymakamı Hakan Kara kaymakamlık mesleğini tanıtmak üzere öğrencilerle buluştu.    Kaymakamlık mesleğini farklı yönleri ile tanıtan kaymakamlar, kaymakamlık meslek sınavına kimlerin başvurabileceğini ve sınava nasıl hazırlık yapılması gerektiğini detayları ile açıkladılar. Kaymakamlar konuşmaları sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Panel sonunda kaymakamlara teşekkür belgeleri; İİBF Dekanı Prof. Dr. Ender Çoşkun, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Aliyar Demirci ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu danışmanlığını da yürüten Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pınar Savaş Yavuzçehre tarafından takdim edildi.
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından “Genç Kaymakamlar Konuşuyor” etkinliği düzenlendi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından organize edilen “Genç Kaymakamlar Konuşuyor” etkinliği İİBF A Blok Şehit Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç Kaymakamlar Konuşuyor etkinliğinde; Afyonkarahisar Evciler Kaymakamı Enis Halis, Afyonkarahisar Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı ve Afyonkarahisar Hocalar Kaymakamı Hakan Kara kaymakamlık mesleğini tanıtmak üzere öğrencilerle buluştu. 

 

Kaymakamlık mesleğini farklı yönleri ile tanıtan kaymakamlar, kaymakamlık meslek sınavına kimlerin başvurabileceğini ve sınava nasıl hazırlık yapılması gerektiğini detayları ile açıkladılar. Kaymakamlar konuşmaları sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Panel sonunda kaymakamlara teşekkür belgeleri; İİBF Dekanı Prof. Dr. Ender Çoşkun, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Aliyar Demirci ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu danışmanlığını da yürüten Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pınar Savaş Yavuzçehre tarafından takdim edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.