Bozkurt Belediyesi çalışanlarına yüzde 50 zam yaptı

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 23:30, Güncelleme: 25.01.2024 - 13:53 2614+ kez okundu.
 

Bozkurt Belediyesi çalışanlarına yüzde 50 zam yaptı

Bozkurt Belediyesi çalışanlarına yüzde 50 zam yaptı
Bozkurt Belediyesi çalışanlarının maddi haklarını korumak amacıyla yüzde 50 zam yaptı. Başkan Çelik, “Özveriyle çalışan değerli emekçilerimize duyduğumuz minnettarlığı ifade etmek istiyorum” dedi.Bozkurt Belediyesi, Belediye-İş Sendikası Denizli Şubesi ile bir araya gelerek, ekonomik zorluklarla mücadele eden emekçileri desteklemek adına önemli bir adım attı. Belediye çalışanlarının maddi haklarını korumak ve artan enflasyonun etkilerini azaltmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantı sonucunda belediye çalışanlarının aldıkları tüm ücretlere yüzde 50 oranında zam içeren ek protokolü imzalandı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, yapılan protokolün ardından yaptığı açıklamada, "Her gün Bozkurt’umuzu daha yaşanabilir kılmak için özveriyle çalışan değerli emekçilerimize duyduğumuz minnettarlığı ifade etmek istiyorum. Bu iş birliği ile enflasyonun etkilerini azaltmak, emekçilerimizin maddi haklarını korumak için bir araya geldik" dedi.
Bozkurt Belediyesi çalışanlarına yüzde 50 zam yaptı
Bozkurt Belediyesi çalışanlarının maddi haklarını korumak amacıyla yüzde 50 zam yaptı. Başkan Çelik, “Özveriyle çalışan değerli emekçilerimize duyduğumuz minnettarlığı ifade etmek istiyorum” dedi.

Bozkurt Belediyesi, Belediye-İş Sendikası Denizli Şubesi ile bir araya gelerek, ekonomik zorluklarla mücadele eden emekçileri desteklemek adına önemli bir adım attı. Belediye çalışanlarının maddi haklarını korumak ve artan enflasyonun etkilerini azaltmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantı sonucunda belediye çalışanlarının aldıkları tüm ücretlere yüzde 50 oranında zam içeren ek protokolü imzalandı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, yapılan protokolün ardından yaptığı açıklamada, "Her gün Bozkurt’umuzu daha yaşanabilir kılmak için özveriyle çalışan değerli emekçilerimize duyduğumuz minnettarlığı ifade etmek istiyorum. Bu iş birliği ile enflasyonun etkilerini azaltmak, emekçilerimizin maddi haklarını korumak için bir araya geldik" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.