YER BİLİMCİ AHMET DİVARCI'DAN DEPREM YORUMU

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 17:39, Güncelleme: 20.03.2019 - 17:39 4065+ kez okundu.
 

YER BİLİMCİ AHMET DİVARCI'DAN DEPREM YORUMU

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'dan deprem yorumu geldi. 
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, aynı zamanda Jeoloji Mühendisi ve Yer Bilimci kimliğiyle Denizli'de gerçekleşen depremleri yorumladı. Acıpayam bölgesinde bulunan Uçarı 'dan geçen bir fay hattı olduğunu belirten Divarcı, depremden sonra gerçekleşen artcı şoklara ise fay hatının enerjisini boşaltması olduğunu aktardı.  Büyük depremin sabah 09.34'de gerçekleşmesinin ardından meydana gelen artcı şokların normal olduğunu giderek şiddetini yitirip sonlanacağı bilgisini verdi. Deprem bölgesindeki gelişmeler hakkında kriz masası ile görüşmeler yapan Divarcı "Denizlimize geçmiş olsun" dileklerini iletti.   
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'dan deprem yorumu geldi. 

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, aynı zamanda Jeoloji Mühendisi ve Yer Bilimci kimliğiyle Denizli'de gerçekleşen depremleri yorumladı. Acıpayam bölgesinde bulunan Uçarı 'dan geçen bir fay hattı olduğunu belirten Divarcı, depremden sonra gerçekleşen artcı şoklara ise fay hatının enerjisini boşaltması olduğunu aktardı. 

Büyük depremin sabah 09.34'de gerçekleşmesinin ardından meydana gelen artcı şokların normal olduğunu giderek şiddetini yitirip sonlanacağı bilgisini verdi. Deprem bölgesindeki gelişmeler hakkında kriz masası ile görüşmeler yapan Divarcı "Denizlimize geçmiş olsun" dileklerini iletti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.