Kayıp Alzheimer hastası yaşlı kadın sağ olarak bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2023 - 11:23, Güncelleme: 28.11.2023 - 11:10 1648+ kez okundu.
 

Kayıp Alzheimer hastası yaşlı kadın sağ olarak bulundu

Kayıp Alzheimer hastası yaşlı kadın sağ olarak bulundu
Denizli’nin Tavas ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın, vatandaşların dikkati sayesinde bulundu.Olay, Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük-Pınarlık Mahalleleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Alzheimer hastası olan 80 yaşındaki Yüksel Kaymakçı, gezinti yaptığı esnada kayboldu. Yaşlı kadından saatlerdir haber alamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Kaymakçı’nın bulunması için arama kurtarma ekipleri, devreye girdi. Sosyal medya gruplarında da paylaşılan yaşlı kadının bulunması için vatandaşlar da el birliği ile destek verdi. Hırka Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunda yaşlı kadının yalnız başına oturduğunu gören bazı vatandaşlar, sosyal medya gruplarında kayıp olarak paylaşılan Kaymakçı olduğunu fark etti.İhbar üzerine akaryakıt istasyonuna sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Kaymakçı’nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirledi. Hastaneye sağlık kontrolü için kaldırılan Kaymakçı’nın bulunduğu haberi yakınlarını sevindirdi.
Kayıp Alzheimer hastası yaşlı kadın sağ olarak bulundu
Denizli’nin Tavas ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın, vatandaşların dikkati sayesinde bulundu.

Olay, Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük-Pınarlık Mahalleleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Alzheimer hastası olan 80 yaşındaki Yüksel Kaymakçı, gezinti yaptığı esnada kayboldu. Yaşlı kadından saatlerdir haber alamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Kaymakçı’nın bulunması için arama kurtarma ekipleri, devreye girdi. Sosyal medya gruplarında da paylaşılan yaşlı kadının bulunması için vatandaşlar da el birliği ile destek verdi. Hırka Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunda yaşlı kadının yalnız başına oturduğunu gören bazı vatandaşlar, sosyal medya gruplarında kayıp olarak paylaşılan Kaymakçı olduğunu fark etti.

İhbar üzerine akaryakıt istasyonuna sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Kaymakçı’nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirledi. Hastaneye sağlık kontrolü için kaldırılan Kaymakçı’nın bulunduğu haberi yakınlarını sevindirdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.