Deniniz OSB Koleji’nde ’Okulum, Mesleği, Kariyerim’ seminerleri düzenlendi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2024 - 09:46, Güncelleme: 05.01.2024 - 09:22 2901+ kez okundu.
 

Deniniz OSB Koleji’nde ’Okulum, Mesleği, Kariyerim’ seminerleri düzenlendi

Deniniz OSB Koleji’nde ’Okulum, Mesleği, Kariyerim’ seminerleri düzenlendi
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji’nde( DOSTEK), geleceğimizin teminatı olan öğrencilerine yönelik etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. DOSTEK, bu kapsamda düzenlenen "Okulum, Mesleğim, Kariyerim" seminerinin ilkine ev sahipliği yaptı.DOSTEK Koleji, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerine yönelik etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Okulum, Mesleğim, Kariyerim Semineri’nin ilki gerçekleştirildi. Denizli OSB Yönetim Kurulu, DOSTEK Koleji Öğrencilerinin akademik, mesleki ve kişisel gelişimlerine de katkıda bulunmak amacıyla “Okulum, Mesleğim, Kariyerim Seminerleri” düzenleyerek öğrencileri işverenlerle bir araya getirmek için kolları sıvadı.Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Okulum, Mesleğim, Kariyerim Semineri”nin ilki gerçekleştirildi. İlk seminerin ilk konuğu ise Fatih Ferforje Yönetim Kurulu Başkanı, DOSAV Vakfı Başkanı, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz oldu.Kendi hayatından verdiği örneklerle yaşamı boyunca karşılaştığı zorlukları fırsata çevirdiğini aktaran Fatih Ferforje Yönetim Kurulu Başkanı Necip Filiz, “Gençler ne işi yaparsanız yapın en iyisini yapmalısınız. Seveceğiniz bir işi seçerseniz bir gün bile çalışmış olmazsınız. İşini sevgiyle ve aşk ile yapmak, işi sevmemenin, bütün negatif durumları ortadan kaldırır. Geleceğinizi şekillendirecek en önemli kararlardan biri olan meslek seçimi yaşamınıza ilişkin diğer kararları da etkileyecek. Tabii ki hayatta hiçbir zaman tek bir doğru yok. Ama kendi gerçeklerinize en uygun olan mesleği araştırın.” dedi.Okulum, Mesleğim, Kariyerim Seminerleri ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Geleceğin Türkiye’sini inşa etmede gençlerimizin rolü büyük. Onları bu geleceği hazırlamakta da bizim üstümüze düşeni yapmamız lazım. Gençlerimizi geleceğe hazırlamamız lazım. Bu sebeple biz Dostek Koleji’ni çok önemsedik ve hayata geçirdik. İlginin bu kadar yoğun olması da bizleri memnun ve mutlu ediyor. Gençlerimiz için Denizli OSB’nin bütün imkanlarını sağlıyoruz. Onların iyi eğitim alması için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Deniniz OSB Koleji’nde ’Okulum, Mesleği, Kariyerim’ seminerleri düzenlendi
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji’nde( DOSTEK), geleceğimizin teminatı olan öğrencilerine yönelik etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. DOSTEK, bu kapsamda düzenlenen "Okulum, Mesleğim, Kariyerim" seminerinin ilkine ev sahipliği yaptı.

DOSTEK Koleji, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerine yönelik etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Okulum, Mesleğim, Kariyerim Semineri’nin ilki gerçekleştirildi. Denizli OSB Yönetim Kurulu, DOSTEK Koleji Öğrencilerinin akademik, mesleki ve kişisel gelişimlerine de katkıda bulunmak amacıyla “Okulum, Mesleğim, Kariyerim Seminerleri” düzenleyerek öğrencileri işverenlerle bir araya getirmek için kolları sıvadı.

Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Okulum, Mesleğim, Kariyerim Semineri”nin ilki gerçekleştirildi. İlk seminerin ilk konuğu ise Fatih Ferforje Yönetim Kurulu Başkanı, DOSAV Vakfı Başkanı, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz oldu.

Kendi hayatından verdiği örneklerle yaşamı boyunca karşılaştığı zorlukları fırsata çevirdiğini aktaran Fatih Ferforje Yönetim Kurulu Başkanı Necip Filiz, “Gençler ne işi yaparsanız yapın en iyisini yapmalısınız. Seveceğiniz bir işi seçerseniz bir gün bile çalışmış olmazsınız. İşini sevgiyle ve aşk ile yapmak, işi sevmemenin, bütün negatif durumları ortadan kaldırır. Geleceğinizi şekillendirecek en önemli kararlardan biri olan meslek seçimi yaşamınıza ilişkin diğer kararları da etkileyecek. Tabii ki hayatta hiçbir zaman tek bir doğru yok. Ama kendi gerçeklerinize en uygun olan mesleği araştırın.” dedi.

Okulum, Mesleğim, Kariyerim Seminerleri ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Geleceğin Türkiye’sini inşa etmede gençlerimizin rolü büyük. Onları bu geleceği hazırlamakta da bizim üstümüze düşeni yapmamız lazım. Gençlerimizi geleceğe hazırlamamız lazım. Bu sebeple biz Dostek Koleji’ni çok önemsedik ve hayata geçirdik. İlginin bu kadar yoğun olması da bizleri memnun ve mutlu ediyor. Gençlerimiz için Denizli OSB’nin bütün imkanlarını sağlıyoruz. Onların iyi eğitim alması için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.