YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 06:39, Güncelleme: 14.03.2019 - 06:39 3825+ kez okundu.
 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Denizli'de, bir otomobilde patlama sonucu, 3 genç yaralandı 
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir otomobilde çakmak gazı tüpünün patlaması sonucu, 3 kişi yaralandı.  Kervansaray Mahallesi Saklıkent Caddesi'nde park halindeki 20 EN 599 plakalı otomobilde patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.  Olay yerine giden ekipler, patlamanın şiddetiyle camları kırılan ve hasar oluşan otomobilde, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi olduğunu belirledi.   Yaralılar Enes Mengi A. (18), Musa C. (19) ve Artu A. (19), 112 Acil Servis ekiplerince Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. 
Denizli'de, bir otomobilde patlama sonucu, 3 genç yaralandı 

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir otomobilde çakmak gazı tüpünün patlaması sonucu, 3 kişi yaralandı. 

Kervansaray Mahallesi Saklıkent Caddesi'nde park halindeki 20 EN 599 plakalı otomobilde patlama meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

Olay yerine giden ekipler, patlamanın şiddetiyle camları kırılan ve hasar oluşan otomobilde, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi olduğunu belirledi.  

Yaralılar Enes Mengi A. (18), Musa C. (19) ve Artu A. (19), 112 Acil Servis ekiplerince Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.