BİNLER PEKDEMİR’İ BAĞRINA BASTI

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.03.2024 - 17:37, Güncelleme: 18.03.2024 - 17:37 1147 kez okundu.
 

BİNLER PEKDEMİR’İ BAĞRINA BASTI

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Aktepe’de mahalle buluşması yaptı. Binlerce Pamukkale sakininin akın ettiği buluşma, mitinge dönüştü. Pekdemir, “Pamukkale’de değişimi 6 ay içinde göreceksiniz. Bu da size Halil Pekdemir sözü” diye konuştu.
HABER MERKEZİ 31 Mart Yerel Seçimleri’nin belki de en büyük gövde gösterilerinden biri önceki akşam Halil Pekdemir’in Aktepe Mahalle Buluşması’nda gerçekleştirildi. Görülmemiş ilgi, buluşmayı dev bir mitinge çevirirken, Halil Pekdemir binlerce seçmene seslendi, projelerini anlattı. Pekdemir’in Aktepe’de gerçekleştirdiği coşkulu buluşmaya AK Parti Genel başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gibi isimlerin yanı sıra AK Partili  vekiller, il ve ilçe yöneticileri ile MHP kurmayları da destek verdi. Dev buluşmada seçmene seslenen Halil Pekdemir, “Biz dersimize çalıştık. Notlarımızı aldık. Pamukkale’de yepyeni bir dönem başlıyor. Bu kardeşiniz, herkesin ulaşabildiği bir başkan olarak, belediyeyi ortak akılla yöneterek Pamukkale’nin tüm çehresini düzeltecek” diye konuştu. Cumhur İttifakı ortağı tarafların da seçmene seslendiği Aktepe Buluşması’ndaki coşku görülmeye değerdi. Uzun süredir görülmemiş bir kalabalığa seslenen Ak Partili Halil Pekdemir, anlattığı tüm projelerin altına imza attığını vurgularken, “Paamukkale’de değişimi 6 ay içinde göreceksiniz. Bu da size Halil Pekdemir sözü” diye konuştu.  
Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Aktepe’de mahalle buluşması yaptı. Binlerce Pamukkale sakininin akın ettiği buluşma, mitinge dönüştü. Pekdemir, “Pamukkale’de değişimi 6 ay içinde göreceksiniz. Bu da size Halil Pekdemir sözü” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

31 Mart Yerel Seçimleri’nin belki de en büyük gövde gösterilerinden biri önceki akşam Halil Pekdemir’in Aktepe Mahalle Buluşması’nda gerçekleştirildi. Görülmemiş ilgi, buluşmayı dev bir mitinge çevirirken, Halil Pekdemir binlerce seçmene seslendi, projelerini anlattı.

Pekdemir’in Aktepe’de gerçekleştirdiği coşkulu buluşmaya AK Parti Genel başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gibi isimlerin yanı sıra AK Partili  vekiller, il ve ilçe yöneticileri ile MHP kurmayları da destek verdi.

Dev buluşmada seçmene seslenen Halil Pekdemir, “Biz dersimize çalıştık. Notlarımızı aldık. Pamukkale’de yepyeni bir dönem başlıyor. Bu kardeşiniz, herkesin ulaşabildiği bir başkan olarak, belediyeyi ortak akılla yöneterek Pamukkale’nin tüm çehresini düzeltecek” diye konuştu.

Cumhur İttifakı ortağı tarafların da seçmene seslendiği Aktepe Buluşması’ndaki coşku görülmeye değerdi. Uzun süredir görülmemiş bir kalabalığa seslenen Ak Partili Halil Pekdemir, anlattığı tüm projelerin altına imza attığını vurgularken, “Paamukkale’de değişimi 6 ay içinde göreceksiniz. Bu da size Halil Pekdemir sözü” diye konuştu.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.