Ağabeyi gazi, kendisi şehit oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2023 - 09:11, Güncelleme: 23.12.2023 - 10:02 4689+ kez okundu.
 

Ağabeyi gazi, kendisi şehit oldu

Ağabeyi gazi, kendisi şehit oldu
Irak’ın kuzeyinde terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın şehadet haberi ailesine verildi. Şehidin ağabeyinin 2016 yılında Gazi olduğu öğrenildi. Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan şehit düştü. Şehit Piyade Uzman Çavuş Serinkan’ın şehadet haberi askeri yetkililer tarafından Tavas ilçesi Yorga Mahallesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, baba Ali ve anne Rabia Serinkan ile yakınlarını protokol üyeleri ve askeri yetkililer sakinleştirmeye çalıştı. Ayrıca şehit Serinkan’ın ağabeyi Hüseyin Serinkan’ın da 2016 yılında Suriye El-Bab bölgesinde meydana gelen bir çatışmada yaralanarak gazi olduğu öğrenildi., GAZİ OLAN AĞABEYİ HÜSEYİN SERİNKAN (SOLDA PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MEHMET SERİNKAN (SAĞDA)  IRAK'IN KUZEYİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRI SONUCU ŞEHİT DÜŞEN PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MEHMET SERİNKAN
Ağabeyi gazi, kendisi şehit oldu

Irak’ın kuzeyinde terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın şehadet haberi ailesine verildi. Şehidin ağabeyinin 2016 yılında Gazi olduğu öğrenildi.

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan şehit düştü. Şehit Piyade Uzman Çavuş Serinkan’ın şehadet haberi askeri yetkililer tarafından Tavas ilçesi Yorga Mahallesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, baba Ali ve anne Rabia Serinkan ile yakınlarını protokol üyeleri ve askeri yetkililer sakinleştirmeye çalıştı. Ayrıca şehit Serinkan’ın ağabeyi Hüseyin Serinkan’ın da 2016 yılında Suriye El-Bab bölgesinde meydana gelen bir çatışmada yaralanarak gazi olduğu öğrenildi.,

GAZİ OLAN AĞABEYİ HÜSEYİN SERİNKAN (SOLDA PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MEHMET SERİNKAN (SAĞDA) 

IRAK'IN KUZEYİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRI SONUCU ŞEHİT DÜŞEN PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MEHMET SERİNKAN

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.