"Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2018 - 15:16, Güncelleme: 28.11.2018 - 15:16 3518+ kez okundu.
 

"Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik"

Ege Bölgesi'ndeki turizm, tarım ve ticaret bölgelerine güvenli ve konforlu şekilde kara yoluyla ulaşım sağlanacak.
AYDIN (AA) - AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nin yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması amacıyla gerçekleştirilen ihaleye ilişkin, partisinin Aydın'da verdiği bir sözü daha yerine getirdiğini belirtti. Savaş, yaptığı yazılı açıklamada, yeni otoyolla AK Parti iktidarı tarafından Aydın'a verilen büyük bir sözün daha hayata geçirildiğini kaydetti. İhalesi yapılan kısmın İzmir'den Antalya'ya kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak otoyolun 154 kilometrelik ikinci etabını kapsadığını belirten Savaş, Aydın-Denizli Otoyolu ile sonraki etaplarda ihalesi yapılacak Denizli-Burdur ve Burdur-Antalya otoyollarının tamamlanmasıyla İzmir-Antalya hattındaki 580 kilometrelik devlet yolunda 6-7 saat süren seyahatin, 440 kilometrelik otoyolla 3-3,5 saate ineceğini böylece iki turizm kentinin birbirine bağlanacağını ifade etti. Projenin Aydın ve Denizli gibi kentleri birbirine bağlamanın yanında, Pamukkale ve  Efes Antik Kentleri gibi önemli turizm merkezlerine de ulaşımı kolaylaştıracağına dikkati çeken Savaş, "Ege Bölgesi'ndeki turizm, tarım ve ticaret bölgelerine güvenli ve konforlu şekilde kara yoluyla ulaşım sağlanacak. AK Parti iktidarımızın Aydın'a yatırımları artarak devam edecek. Vatandaşlarımızın desteği en büyük gücümüz. Yeni otoyol projemizin Aydın'a ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ege Bölgesi'ndeki turizm, tarım ve ticaret bölgelerine güvenli ve konforlu şekilde kara yoluyla ulaşım sağlanacak.

AYDIN (AA) - AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nin yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması amacıyla gerçekleştirilen ihaleye ilişkin, partisinin Aydın'da verdiği bir sözü daha yerine getirdiğini belirtti.

Savaş, yaptığı yazılı açıklamada, yeni otoyolla AK Parti iktidarı tarafından Aydın'a verilen büyük bir sözün daha hayata geçirildiğini kaydetti.

İhalesi yapılan kısmın İzmir'den Antalya'ya kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak otoyolun 154 kilometrelik ikinci etabını kapsadığını belirten Savaş, Aydın-Denizli Otoyolu ile sonraki etaplarda ihalesi yapılacak Denizli-Burdur ve Burdur-Antalya otoyollarının tamamlanmasıyla İzmir-Antalya hattındaki 580 kilometrelik devlet yolunda 6-7 saat süren seyahatin, 440 kilometrelik otoyolla 3-3,5 saate ineceğini böylece iki turizm kentinin birbirine bağlanacağını ifade etti.

Projenin Aydın ve Denizli gibi kentleri birbirine bağlamanın yanında, Pamukkale ve  Efes Antik Kentleri gibi önemli turizm merkezlerine de ulaşımı kolaylaştıracağına dikkati çeken Savaş, "Ege Bölgesi'ndeki turizm, tarım ve ticaret bölgelerine güvenli ve konforlu şekilde kara yoluyla ulaşım sağlanacak. AK Parti iktidarımızın Aydın'a yatırımları artarak devam edecek. Vatandaşlarımızın desteği en büyük gücümüz. Yeni otoyol projemizin Aydın'a ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.