Büyükşehir sporcusu Abdullah, Altın madalyanın sahibi oldu

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.03.2024 - 12:14, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:14 1918+ kez okundu.
 

Büyükşehir sporcusu Abdullah, Altın madalyanın sahibi oldu

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yapılan 8. Fazza Para Okçuluk Dünya Sıralama Turnuvası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı sporcusu Abdullah Yorulmaz’ın içinde yer aldığı milli takım finalde ABD’yi 154 - 146 skor ile mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
02-07 Mart 2024 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yapılan 8. Fazza Para Okçuluk Dünya Sıralama Turnuvası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Milli Takım sporcusu Abdullah Yorulmaz büyük bir başarıya imza attı. Öznur Cüre Girdi ve Abdullah Yorulmaz’dan oluşan Makaralı Yay Açık Karışık milli takımımız 1/8 turunda Meksika’yı 147-122, çeyrek finalde İtalya’yı 147-140 ve yarı finalde Hindistan’ı 148-145 mağlup ederek finale yükseldi. Altın madalya maçında ise Amerika Birleşik Devletleri’ni 154- 146 skor ile mağlup eden ay yıldızlılar altın madalyanın sahibi oldu.    İlk tebrik eden Başkan Zolan ABD’yi yenerek altın madalyaya uzanan Abdullah Yorulmaz ve Milli Takımı tebrik eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Sosyal medya hesabından "Bu gurur, mutluluk hepimizin" şeklinde bir paylaşım yapan Başkan Zolan, " Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yapılan 8. Fazza Para Okçuluk Dünya Sıralama Turnuvası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı sporcumuz Abdullah Yorulmaz’ın içinde yer aldığı milli takımımız finalde ABD’yi 154 - 146 skor ile mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu " ifadelerini kullandı.  
Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yapılan 8. Fazza Para Okçuluk Dünya Sıralama Turnuvası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı sporcusu Abdullah Yorulmaz’ın içinde yer aldığı milli takım finalde ABD’yi 154 - 146 skor ile mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

02-07 Mart 2024 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yapılan 8. Fazza Para Okçuluk Dünya Sıralama Turnuvası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Milli Takım sporcusu Abdullah Yorulmaz büyük bir başarıya imza attı. Öznur Cüre Girdi ve Abdullah Yorulmaz’dan oluşan Makaralı Yay Açık Karışık milli takımımız 1/8 turunda Meksika’yı 147-122, çeyrek finalde İtalya’yı 147-140 ve yarı finalde Hindistan’ı 148-145 mağlup ederek finale yükseldi. Altın madalya maçında ise Amerika Birleşik Devletleri’ni 154- 146 skor ile mağlup eden ay yıldızlılar altın madalyanın sahibi oldu. 

 

İlk tebrik eden Başkan Zolan

ABD’yi yenerek altın madalyaya uzanan Abdullah Yorulmaz ve Milli Takımı tebrik eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Sosyal medya hesabından "Bu gurur, mutluluk hepimizin" şeklinde bir paylaşım yapan Başkan Zolan, " Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yapılan 8. Fazza Para Okçuluk Dünya Sıralama Turnuvası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı sporcumuz Abdullah Yorulmaz’ın içinde yer aldığı milli takımımız finalde ABD’yi 154 - 146 skor ile mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu " ifadelerini kullandı.


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.