DENİB ihracatçılara satış becerilerini geliştirme yöntemlerini anlattı

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2023 - 13:05, Güncelleme: 05.12.2023 - 12:13 1135+ kez okundu.
 

DENİB ihracatçılara satış becerilerini geliştirme yöntemlerini anlattı

DENİB ihracatçılara satış becerilerini geliştirme yöntemlerini anlattı
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE projesi kapsamında satış becerilerinin geliştirilmesi konusunda eğitim faaliyeti düzenlendi.Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle DENİB tarafından yürütülen Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE projesi kapsamında “İhracata Yönelik Satış Becerilerinin Geliştirilmesi ve Ticari İstihbarat” eğitim programı, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında düzenlendi.Proje katılımcılarına yönelik olarak düzenlenen söz konusu eğitim programında, çağdaş ihracat pazarlaması ve stratejisi, ticari istihbarat kaynakları ve uygulamaları, hedef pazarların tespitinin temel prensipleri ve bu prensiplerinin ticari alana uyarlanması, hedef müşteri stratejisi rakiplerin tespiti ve değerlendirilmesi ve hedef rakip kavramı, pazarın değerlendirilmesi ve pazar araştırmaları, mevcut pazar araştırmaları ve firmaların yapacakları araştırmalar gibi konu başlıkları üzerinde çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi.Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE projesinin eğitim, danışmanlık ve çeşitli yurt dışı pazarlama programları ile faaliyetlerine devam etmesi planlanıyor.
DENİB ihracatçılara satış becerilerini geliştirme yöntemlerini anlattı
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE projesi kapsamında satış becerilerinin geliştirilmesi konusunda eğitim faaliyeti düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle DENİB tarafından yürütülen Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE projesi kapsamında “İhracata Yönelik Satış Becerilerinin Geliştirilmesi ve Ticari İstihbarat” eğitim programı, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında düzenlendi.

Proje katılımcılarına yönelik olarak düzenlenen söz konusu eğitim programında, çağdaş ihracat pazarlaması ve stratejisi, ticari istihbarat kaynakları ve uygulamaları, hedef pazarların tespitinin temel prensipleri ve bu prensiplerinin ticari alana uyarlanması, hedef müşteri stratejisi rakiplerin tespiti ve değerlendirilmesi ve hedef rakip kavramı, pazarın değerlendirilmesi ve pazar araştırmaları, mevcut pazar araştırmaları ve firmaların yapacakları araştırmalar gibi konu başlıkları üzerinde çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi.
Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE projesinin eğitim, danışmanlık ve çeşitli yurt dışı pazarlama programları ile faaliyetlerine devam etmesi planlanıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.