VALİ HASAN KARAHAN'DAN TED ZİYARETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2018 - 17:24, Güncelleme: 01.11.2018 - 17:24 3677+ kez okundu.
 

VALİ HASAN KARAHAN'DAN TED ZİYARETİ

Denizli’deki okulları ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan TED Denizli Koleji’nde öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi.
Denizli Valisi Hasan Karahan; 90 yıldır eğitim ve öğretimde fark yaratan TED Denizli Koleji öğretmenleri, öğrencileri ve yöneticilerinden uyguladıkları eğitim-öğretim sistemleri, yabancı dil, yurtdışı eğitim programları, çift diploma, sınav, sosyal, kültürel, sportif başarıları, sosyal sorumluluk projeleri ve kendi enerjisini üreten 22.000 metrekarelik kampüsü hakkında bilgi aldı. TED Denizli Koleji kampüsünü gezerek, sınıflara da giren Denizli Valisi Hasan Karahan öğrencilerle bir araya gelerek uygulanan program ve çalışmaları yerinde inceledi.   Öğrenciler ve öğretmenler ile sohbet eden Vali Karahan aynı zamanda öğrencilerin gelecek ile ilgili hedeflerini, amaçlarını ve yapmak istediklerini dinledi, merak ettikleri sorulara cevap verdi.  
Denizli’deki okulları ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan TED Denizli Koleji’nde öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Denizli Valisi Hasan Karahan; 90 yıldır eğitim ve öğretimde fark yaratan TED Denizli Koleji öğretmenleri, öğrencileri ve yöneticilerinden uyguladıkları eğitim-öğretim sistemleri, yabancı dil, yurtdışı eğitim programları, çift diploma, sınav, sosyal, kültürel, sportif başarıları, sosyal sorumluluk projeleri ve kendi enerjisini üreten 22.000 metrekarelik kampüsü hakkında bilgi aldı.

TED Denizli Koleji kampüsünü gezerek, sınıflara da giren Denizli Valisi Hasan Karahan öğrencilerle bir araya gelerek uygulanan program ve çalışmaları yerinde inceledi.  

Öğrenciler ve öğretmenler ile sohbet eden Vali Karahan aynı zamanda öğrencilerin gelecek ile ilgili hedeflerini, amaçlarını ve yapmak istediklerini dinledi, merak ettikleri sorulara cevap verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.