ÜNVAN MAÇI ÖNCESİ DENİZLİ'DE DİNLENDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 12:53, Güncelleme: 09.04.2019 - 12:53 3951+ kez okundu.
 

ÜNVAN MAÇI ÖNCESİ DENİZLİ'DE DİNLENDİ

Almanya'da yaşayan hafif ağır sıklet dünya şampiyonu ve "Demir Yumruk" lakaplı Türk boksör Şükrü Altay, 5 Mayıs'ta yapacağı unvan maçı öncesinde geldiği Denizli'de Pamukkale'yi gezip, Karahayıt'daki termal suyun keyfini yaşadı
DENİZLİ (AA) - Hafif ağır sıklette Dünya Boks Birliğinin (GBU) Almanya, Avrupa ve dünya şampiyonluğu kemerlerini kazanan "Demir Yumruk" lakaplı Türk sporcu Şükrü Altay, 5 Mayıs'ta yapacağı unvan maçı öncesinde Pamukkale'de moral depoladı. Almanya'nın Kempten kentinde yaşayan ve profesyonel kariyerinde çıktığı 10 maçı da nakavtla alan 34 yaşındaki Altay, geldiği Denizli'de UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'deki travertenleri gezdi. Karahayıt'ta termal suyun keyfini yaşayan Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Artvin'deki yakınlarını görmek için Türkiye'ye geldiğini, bu arada çok merak ettiği Pamukkale'ye de ziyarette bulunduğunu aktardı. - Mayıs ayında ünvan maçına çıkacak Altay, 17 yıldır uğraştığı boks sporunda 10 profesyonel maçını da nakavtla kazandığını, ringlere Türk bayraklarıyla çıktığını anlattı. Almanya'nın Heilbronn kentinde 5 Mayıs'ta düzenlenece Dünya Boks Konseyi (WBC) organizasyonunda unvan maçına çıkacağını aktaran Altay, kazanması durumunda altın kemeri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istediğini dile getirdi.  Pamukkale'de moral depoladığını ifade eden Altay, şunları söyledi: "Kemerimi korumak için aralıksız çalışmalara devam ediyorum. Önemli bir müsabakaya çıkacağım. Bu maça iyi bir tempoda hazırlanıyorum. Dünyadaki önemli boks maçlarından birisi olacak benim için. Hedefim daha büyük yerlere varmak. Her zaman Türk halkı için ringe çıkıyorum. Kim gelirse nakavt edip, Türk bayrağını ringlerde dalgalandıracağım. Türk bayrağıyla içeri girmek ve ringde İstiklal Marşı okutmak gurur verici bir duygu. Allah'ın izniyle ringe çıkarım ve rakiplerimi deviririm. Ringe çıkmadan önce namaz kılar, dua ederim. Oğlumu öperim. En önemlisi de milletimin arkamda olduğunu hissederim." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle Almanya'da gündem olan Şükrü Altay, ringlere de Erdoğan'ın seslendirdiği şiirler ve Türk bayraklarıyla çıkıyor. Altay, Mayıs 2018'de kazandığı Almanya Altın Kemeri'ni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bosna-Hersek ziyareti sırasında hediye etmişti.
Almanya'da yaşayan hafif ağır sıklet dünya şampiyonu ve "Demir Yumruk" lakaplı Türk boksör Şükrü Altay, 5 Mayıs'ta yapacağı unvan maçı öncesinde geldiği Denizli'de Pamukkale'yi gezip, Karahayıt'daki termal suyun keyfini yaşadı

DENİZLİ (AA) - Hafif ağır sıklette Dünya Boks Birliğinin (GBU) Almanya, Avrupa ve dünya şampiyonluğu kemerlerini kazanan "Demir Yumruk" lakaplı Türk sporcu Şükrü Altay, 5 Mayıs'ta yapacağı unvan maçı öncesinde Pamukkale'de moral depoladı.

Almanya'nın Kempten kentinde yaşayan ve profesyonel kariyerinde çıktığı 10 maçı da nakavtla alan 34 yaşındaki Altay, geldiği Denizli'de UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'deki travertenleri gezdi.

Karahayıt'ta termal suyun keyfini yaşayan Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Artvin'deki yakınlarını görmek için Türkiye'ye geldiğini, bu arada çok merak ettiği Pamukkale'ye de ziyarette bulunduğunu aktardı.

- Mayıs ayında ünvan maçına çıkacak

Altay, 17 yıldır uğraştığı boks sporunda 10 profesyonel maçını da nakavtla kazandığını, ringlere Türk bayraklarıyla çıktığını anlattı.

Almanya'nın Heilbronn kentinde 5 Mayıs'ta düzenlenece Dünya Boks Konseyi (WBC) organizasyonunda unvan maçına çıkacağını aktaran Altay, kazanması durumunda altın kemeri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istediğini dile getirdi. 

Pamukkale'de moral depoladığını ifade eden Altay, şunları söyledi:

"Kemerimi korumak için aralıksız çalışmalara devam ediyorum. Önemli bir müsabakaya çıkacağım. Bu maça iyi bir tempoda hazırlanıyorum. Dünyadaki önemli boks maçlarından birisi olacak benim için. Hedefim daha büyük yerlere varmak. Her zaman Türk halkı için ringe çıkıyorum. Kim gelirse nakavt edip, Türk bayrağını ringlerde dalgalandıracağım. Türk bayrağıyla içeri girmek ve ringde İstiklal Marşı okutmak gurur verici bir duygu. Allah'ın izniyle ringe çıkarım ve rakiplerimi deviririm. Ringe çıkmadan önce namaz kılar, dua ederim. Oğlumu öperim. En önemlisi de milletimin arkamda olduğunu hissederim."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle Almanya'da gündem olan Şükrü Altay, ringlere de Erdoğan'ın seslendirdiği şiirler ve Türk bayraklarıyla çıkıyor. Altay, Mayıs 2018'de kazandığı Almanya Altın Kemeri'ni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bosna-Hersek ziyareti sırasında hediye etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.