Başkan İnamlık; “Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerin hakkı ödenmez”

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 09:57, Güncelleme: 24.11.2023 - 09:13 1030+ kez okundu.
 

Başkan İnamlık; “Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerin hakkı ödenmez”

Başkan İnamlık; “Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerin hakkı ödenmez”
Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir basın mesajı yayımladı.Başkan İnamlık mesajında şunları belirtti; “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgi ve beceriyle donatan, sevgiyle büyüten öğretmenlerimiz, dünyanın en saygın mesleğini yerine getirmektedirler. Sahip oldukları bilgi, kültür ve tecrübeyi aktararak çocuklarımıza kazandıran öğretmenlerimiz, emek, sabır ve fedakarlıkla kutsal bir görevi üstlenmektedirler. Bu zor görevi büyük bir sorumluluk anlayışı içinde ülkemizin her köşesinde fedakarca yerine getiren, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vererek gelecek nesillerimizi yetiştirmek için emek veren öğretmenlerimizin hakları ödenmez” dedi.Başöğretmeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler! Yeni nesil, sizlerin eseri olacaktır” sözünü hatırlatan Başkan İnamlık, “Öğretmenlerimizin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine işaret ederek, onlara duyduğu güveni ifade etmiştir. İstikbale güvenle bakan ve bu yolda çalışan öğretmenlerimizin evlatlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlaması için gösterdiği çabaya minnettarız. Öğretmenlerimizin bilgi ve tecrübeleriyle yetişen genç kuşaklar, okuyan, araştıran, donanımlı ve özgüvenli bireyler olarak daha gelişmiş bir Türkiye’nin teminatı olacaktır. Güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesillerle birliğimizi ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere yeni nesillerimizi eğiterek, yarınlarımızı güvence altına alan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Başkan İnamlık; “Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerin hakkı ödenmez”
Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir basın mesajı yayımladı.

Başkan İnamlık mesajında şunları belirtti; “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgi ve beceriyle donatan, sevgiyle büyüten öğretmenlerimiz, dünyanın en saygın mesleğini yerine getirmektedirler. Sahip oldukları bilgi, kültür ve tecrübeyi aktararak çocuklarımıza kazandıran öğretmenlerimiz, emek, sabır ve fedakarlıkla kutsal bir görevi üstlenmektedirler. Bu zor görevi büyük bir sorumluluk anlayışı içinde ülkemizin her köşesinde fedakarca yerine getiren, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vererek gelecek nesillerimizi yetiştirmek için emek veren öğretmenlerimizin hakları ödenmez” dedi.

Başöğretmeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler! Yeni nesil, sizlerin eseri olacaktır” sözünü hatırlatan Başkan İnamlık, “Öğretmenlerimizin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine işaret ederek, onlara duyduğu güveni ifade etmiştir. İstikbale güvenle bakan ve bu yolda çalışan öğretmenlerimizin evlatlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlaması için gösterdiği çabaya minnettarız. Öğretmenlerimizin bilgi ve tecrübeleriyle yetişen genç kuşaklar, okuyan, araştıran, donanımlı ve özgüvenli bireyler olarak daha gelişmiş bir Türkiye’nin teminatı olacaktır. Güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesillerle birliğimizi ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere yeni nesillerimizi eğiterek, yarınlarımızı güvence altına alan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.