TÜRKİYE’DE BİR İLK DENİZLİ’DE YAŞANACAK

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2019 - 12:23, Güncelleme: 02.03.2019 - 12:23 4184+ kez okundu.
 

TÜRKİYE’DE BİR İLK DENİZLİ’DE YAŞANACAK

Denizli 6 Mart’ta Türkiye’de bir ilke sahne olacak...
31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala Denizli’de bir ilk yaşanacak. Son dönemlerde adını çokça duyduğumuz İTTİFAK birleşmeleri ile oluşan CUMHUR ve MİLLET birleşmeleri görmeye alışık olmadığımız ilkleri de beraberinde getirdi. 6 Mart Günü Denizli’ye gelecek olan MİLLET İttifakı Genel Başkanları İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’de ortak miting gerçekleştirecek. İlk kez iki partinin lideri aynı meydanda vatandaşlara seslenecek ve Türkiye’de bir ilk Denizli’de gerçekleşmiş olacak. İki Liderin Denizli’de gerçekleştireceği miting 6 Mart tarihinde Özay Gönlüm Meydan’ında gerçekleştirilecek.
Denizli 6 Mart’ta Türkiye’de bir ilke sahne olacak...

31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala Denizli’de bir ilk yaşanacak. Son dönemlerde adını çokça duyduğumuz İTTİFAK birleşmeleri ile oluşan CUMHUR ve MİLLET birleşmeleri görmeye alışık olmadığımız ilkleri de beraberinde getirdi. 6 Mart Günü Denizli’ye gelecek olan MİLLET İttifakı Genel Başkanları İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’de ortak miting gerçekleştirecek. İlk kez iki partinin lideri aynı meydanda vatandaşlara seslenecek ve Türkiye’de bir ilk Denizli’de gerçekleşmiş olacak.

İki Liderin Denizli’de gerçekleştireceği miting 6 Mart tarihinde Özay Gönlüm Meydan’ında gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.